Vérciki: az idegeneket akarta szidni az államtitkár a Kossuth Rádióban, de véletlenül egészen mást mondott

Fotó: MTI

Európa jelenleg talán legnagyobb kihívása, hogy a „kevert népességűvé” válni hajlandó államok ne kényszerítsék erre azokat az országokat, amelyek ezt elutasítják – mondta a Kossuth Rádióban Tuzson Bence kormányzati kommunikációs államtitkár.

Hogy hány választópolgárt sikerült ezzel megsérteni, azt nem sikerült pontosan kiszámolni, de néhány vérmagyartól eltekintve gyakorlatilag az összeset.

Most lépjünk túl azon, hogy Soros-terv vagy nem Soros-terv, konzultálunk vagy nem konzultálunk. A baj a „kevert népesség” kifejezéssel van. Magyarország, ha tetszik, ha nem, kevert népességű. Szerbek, görögök, székelyek, horvátok, svábok, zsidók, kínaiak, ukránok, oroszok, szlovákok, cigányok és még ki tudja, hány etnikum lakja. És tegye fel a kezét, aki bizonyítani tudja, hogy valamelyik ősmagyar felmenőjét nem érte utól annak idején egy tatár, török vagy éppen besenyő katona.

E sorok szerzőjének ereiben is csörgedezik a zsidótól az írig a szlovákon, a svábon és a székelyen keresztül mindenféle vér. Sőt, a Kispestről Felcsútra lopott nemzeti hős, Puskás Öcsi is sváb volt. És akkor nem beszéltünk még az aradi tizenháromról…

Megjegyzem, nem beszéltünk azokról sem, akik a kormány letelepedési kötvényeivel érkeztek tízezrével az országba, méghozzá ellenőrizetlenül.

A fentiekkel biztosan tisztában van a kormány és benne Tuzson államtitkár is, mégis azt állítja, hogy Magyarország nem akar kevert népességű lenni.

Álljanak itt József Attila sorai, azzal a megjegyzéssel, hogy a kormány is elgondolkozhatna rajtuk:

„A világ vagyok – minden, ami volt, van:
a sok nemzedék, mely egymásra tör.
A honfoglalók győznek velem holtan
s a meghódoltak kínja meggyötör.
Árpád és Zalán, Werbőczi és Dózsa –
török, tatár, tót, román kavarog
e szívben, mely e multnak már adósa
szelíd jövővel – mai magyarok!”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!