Ma eldőlhet Demcsák sorsa -Durva pletykák láttak napvilágot

Nemcsak a műsorvezető Szanyi Tiborral készített botrányos péntek reggeli interjúját elemzik, hanem egész teljesítményét. A csatorna vezetősége kedden dönt a sorsáról. A Bors biztos forrásból tudja: nagyon rosszak az esélyei.

Nem túlzás, hogy Demcsák Zsuzsa számára az élete nagy lehetősége volt az ATV-ben kapott állása. A reggeli Start című műsor mellett komoly szakmai megtiszteltetés várt rá: esténként beülhet Kálmán Olga régi székébe, az Egyenes beszéd műsorvezetői helyére is. Csakhogy Zsuzsát múlt pénteken, az elhíresült MSZP-s Szanyi Tibor-interjú után felfüggesztette a csatorna vezetése, és belső vizsgálatot indítottak. Ennek eredményéről a Bors információi szerint kedden, a délelőtt folyamán fogják értesíteni Zsuzsát és a nagyközönséget is.

Múlt hét pénteken meglehetősen furcsán viselkedett Demcsák. Nem forgott a nyelve, képtelen volt elolvasni a súgógépet, de az előtte, az asztalon heverő jegyzeteit sem tudta értelmezni. Összefüggéstelenül be­szélt, szemmel láthatóan zavart volt. A szemei vérben úsztak, nagyokat pislogott. Zsuzsa az adás után úgy nyilatkozott a lapunknak, hogy mindössze két órát aludt az adás előtt, ezért volt dekoncentrált és fáradt, de szerinte a szakmai hitelességén nem esett emiatt a reggel miatt csorba.

A lap arról is beszámol, hogy információik szerint nem ez volt az első eset, hogy Demcsákkal nehéz volt dolgozni. „Ha a legóvatosabban is fogalmazok, azt kell mondjam: tudtuk, hogy baj van, de nem gondoltuk, hogy ekkora. Sokan kérdezik, hogy a szerkesztők miért engedik adásba ilyen állapotban? (…) Nos, azért, mert mindig pontosan, időre és összeszedetten érkezik meg a stúdióba. Úgy tűnik, minden rendben van, aztán adás közben, egy reklámszünet után egyszer csak nagy változáson ment át az állapota” – árulta el  az ATV névtelenséget kérő munkatársa.

A Bors információi szerint egyébként – több szemtanú megerősítése alapján – bizonyos, hogy Zsuzsa csütörtök este bulizott, ott több ATV-s stábtag is jelen volt. Ennek fényében furcsa, hogy Demcsák azt nyilatkozta a Borsnak, hogy „az utóbbi időben nem alszom jól”. A helyzet ehhez képest az, hogy nem alszik eleget, de ezért semmilyen külső körülmény nem felelős, csak­is ő, aki a más­nap hajnali munkakezdés ellenére is bulizni megy.

A Bors információja szerint Zsuzsának halovány reménye maradt csak arra, hogy megtarthassa az állását, hiszen komoly presztízsveszteséget okoz egy csatornának egy ilyen kínos ügy.

forrás: bors.hu

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!