Először szólalt meg Demcsák Zsuzsa a botrányos interjújával kapcsolatban

Demcskák Zsuzsa nemrégiben újonnan az ATV csapatát kezdte erőstínei. Aztán hamar nagy baki bolgyatta fel karrierjét. A csatorna reggeli műsorában az MSZP EP-képviselőjével, Szanyi Tiborral beszélgetett, azonban sokszor váratlan oda nem illő kérdésekkel bombázta, sokszor olyan érzése volt az embernek, hogy nem is tudta mi a téma.

Eddig nem derült ki mi lehetett a probléma, annyit tudhattunk meg, hogy az ATV belső vizsgálatot indít és addig Demcsák Zsuzsa nem vezethet műsort. A műsorvezetőnő megelégelte a pletykákat és Facebook oldalán magyarázta meg az interjút.

,,Sziasztok! Azt gondolom, most jött el az ideje annak, hogy beszéljünk egy kicsit az ATV pénteki adásáról. Nem volt olyan médium, ami ne foglakozott volna a témával. Ma is számomra új, velem kapcsolatos mocskos hírekre ébredtem…
Ezt szomorúnak tartom, hisz nem pénteken vezettem először az adást, de nyilván annak nincs hírértéke. Nincsenek illúzióim, egy jó ideje már a médiában dolgozom, de ilyenkor mégis mindig meglepődöm az emberek rosszindulatán. Nem szeretnék magyarázkodni, de mégis azt gondolom, hogy azoknak a nezőknek, akik nyomon követik a munkámat, joguk van tudni, hogy mi áll a háttérben. Nem akartam a magánéletemről beszélni, de mégis megköveteli a helyzet. Elismerem, hogy hibáztam abban, amikor tudtam, hogy mennyire fáradt vagyok, hogy évek óta nem pihentem, mégis bementem adást vezetni. Hibáztam abban, hogy az iskolakezdés, a gyerekek ellátása mellett a mindennapi munkával akár kora reggel, akár késő estig, túlvállaltam magam. Sajnos a magánéletem egy olyan fordulatot vett, amire nem
szamítottam, és el kell ismernem, hogy ez rendkívül sok álmatlan éjszakát okoz nekem, s ebben elfáradtam. További részletekbe jelenleg nem szeretnék belemenni, így kérek mindenkit, hogy ezt tartsa tiszteletben és fejezze be a mocskolódó pletykákat. Köszönöm!”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!