Úgy leoltották Orbánt a parlamentben, hogy utána még egy jót buzini se tudott már rendesen + videó

Orbán Viktor napirend előtti felszólalásával vette kezdetét a parlament őszi ülésszaka. A képviselők négynapos ülésen tárgyalnak egyebek mellett a nyugdíjas szövetkezeteket érintő illetékmentességről és több nemzetközi egyezmény kihirdetéséről.

Orbán Viktornak ezért nem kellett volna Miniszterelnöknek állnia, hogy elmondja a parlamentnyitó ülésén a szokásos szövegekeit. Soros, migránsok, brüsszel erre egy papagáj is képes.

Orbán után a frakció vezetők mondhatták el a véleményüket. A szocialisták frakcióvezetőjének sikerült annyira belenyúlnia Orbán lelkébe, hogy Vona Gábort már le se tudta rendesen buzizni mindösszesen ennyire tellett tőle „Többre van szükség, mint egy szemöldökcsipesz”.

Tóth Bertalan az MSZP frakcióvezetője felszólalását úgy kezdi: Don Quijote harcára emlékezteti Orbán nagy bejelentése, miközben egy rohadó országot lát az MSZP politikusa.

Majd így folytatja: egy olyan ember beszél kereszténységről, aki elengedett egy iszlám gyilkost, aki megölt egy keresztény embert Magyarországon. A frakcióvezető ezután egy nagyon frappáns párhuzamot vont Orbán és egy méltán híres regény főhöse között.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!