Lendvai Ildikó zseniális találgatásba kezdett Kósa Lajos elmeállapotáról

Kósa Lajos méltón búcsúzott. Frakcióvezetői hattyúdalában megmagyarázta, miért nem tudja megmondani, kinek az ötlete volt az újabb nemzeti konzultáció. Szó szerinti idézet következik: „Mert tudja, ki találta fel a kereket? Valaki biztos feltalálta, mert nem volt előtte kerék, most meg van.

Azt sem tudjuk, hogy a kereket ki találta fel, valószínűleg nagyon sok mindenki. A tüzet sem tudjuk, ki találta ki, de fontos lenne tudni.” Ezek után úgy érzem, van, amit kerékügyben még fontosabb lenne tudni. Pl. azt, hogy Kósa Lajos leendő miniszter úrnak hány kereke van ki.

Ha esetleg nincs ki mind a négy, ha csak három, ne adj isten csak kettő vagy egy, sebaj, a miniszteri rang feltehetőleg kipótolja. Így megy ez: előtte nem volt kerék, most meg lesz. Valaki biztos feltalálja. Mármint Kósa kerekeit.

Különben hogy lehetne a miniszterelnök úr utánfutója? Ha csak nem ő a Kengyelfutó Gyalogkakukk. Ez esetben viszont érdekelne, ki a kormányban a Prérifarkas, és ki Csőrike. Hogy ki Gézengúz (a fekete macska), azt megpróbálom magam kitalálni.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!