Botka László nem bízza a véletlenre: kitalálta, miként szembesítheti a Fideszt a bűneivel

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Megállapodás született arról, hogy az MSZP szembesítő kampányt indít és tájékoztatja a társadalmat arról, hogy a 2010 óta tartó fideszes politika országromboló következményeiről. Az MSZP csütörtökön közölte az MTI-vel, hogy a parlamenti képviselőcsoport hajduszoboszlói ülésén megszületett ez a megállapodás.
A kihelyezett frakcióülésen megvitatták az őszi parlamenti ülésszak feladatait. A frakcióülésen Botka László miniszterelnök-jelölt, a párt országos elnöksége és megyei elnökei is részt vettek.

Az elkövetkező időben az MSZP szembesíteni fogja a FIDESZ-t az általa elkövetett országrombolással és konkrét megoldásokat kínálnak az embereknek.

„Arról is döntöttek, hogy a Botka-kormány 2018 utáni teendőit, Magyarország legégetőbb problémáit hét helyszínen tartott részországgyűléseken fogják megvitatni az emberekkel a párt politikusai és szakértői.

Az ülésen Botka László tájékoztatást adott a 2018-as parlamenti választás szövetségi stratégiájáról.

Az MSZP azt írta, a tanácskozáson élénk szakmai vita zajlott Magyarország legfontosabb problémáiról és arról, hogy az MSZP miként kívánja ezeket megoldani. Komáromi Zoltán egészségpolitikus a magyar egészségügy válságának megoldásáról, Andor László volt uniós biztos az Európai Unió szociális pilléréről, Büttl Ferenc közgazdász pedig egy igazságosabb gazdaságpolitika megteremtésének lehetőségeiről beszélt – olvasható a közleményben.” – írja a 168 óra.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!