A szemfüles riporter időseket kérdezett arról, rettegnek-e valamitől – megdöbbentő válaszok érkeztek

2017.09.12. 16:10

Szenes Iván emlékkoncert volt a józsefvárosi Rezső téren – megint. A szépemlékű dalokra merengő időseknél Körmendi Gábor riporter érdeklődött, rettegnek-e valamitől?

A megkérdezettek nagy része a kérdést sem tudta hova tenni, pedig az országos média egy része éppen ettől hangos. A videóban is idézett orgánumok; mint például a TV2, Origo, Ripost, Lokál, stb. ugyanis éppen önjelölt nyugdíjasvédőre szívták magukat, mert szerintük a nyugdíjasokra éppen rárontanak „a fiatalok meg középkorúak egy része”.

„Mitől kéne rettegnünk?” Hebegték zavarukban aranyosan a nénik-bácsik, elmondták, hogy nem tudják miről van szó, nem néztek tévét, ők csak kijöttek a koncertre, mert az jó.

Körmendi Gábor az est díszvendégének mondott Kocsis Máté fideszes polgármestert is mikrofonvégre kapta, és elmondta neki, hogy mindenki röhög ezen a nyugdíjas rettegésen, és még csak egy rettegő arcot sem tudtak felvenni, mert ilyen nincs, mondjon már erre valamit, mégis.

„Nem néztem sem TV2 Tényeket, sem Origót…”

-mondta Kocsis Máté, pedig a kutya se kérdezte tőle, hogy vajon milyen típusú médiumból hallhat ilyet az ember. Most már legalább tudjuk, kik terjesztik, hogy rettegnek a nyugdíjasok. Freud elégedetten csettintene ha ezt látná, jó kis elszólás volt na.

Éppen az Origo-ról derült ki egy nem túl meglepő információ, miszerint Fideszesekkel, pontosabban Fidelitas tagokkal bővült a szerkesztőség.

„Az Origo impresszuma két remek emberrel bővült, a belpol rovatot gyarapítja Bordács Bálint, akit megvertek a Fidelitas disznóvágásán és Both Hunor, a Fidelitas 13. választókerületi képviselőjelöltje.” – írta a 444 a sziauram tumblr-re hivatkozva.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!