A hatalom Galkó Balázst sem kíméli – fájdalmas nyilatkozatot tett

Színházi szerződés híján háztartásbeli lett Galkó Balázs, és ideje nagy részét azzal tölti, hogy gyermekeit fuvarozza. Ennek ellenére nincs elkeseredve, teszi a dolgát, és a rákból való gyógyulására figyel.

Nincs jó passzban Galkó Balázs, aki lassan gyógyul súlyos daganatos betegségéből. A színésznél két évvel ezelőtt nyelvgyökrákot diagnosztizáltak az orvosok, sugárkezelést kapott, többször feküdt legyengült állapotban kórházban is, mert enni sem tudott, ráadásul lassan a munkáit is elveszítette. Az őszi színházi évad már kezdetét vette, de az ő nevével egyetlen darabban sem találkozunk. A hatvan­nyolc éves színész szerint ennek nem az egészségügyi állapota, hanem markáns politikai véleménye az oka.

Nincsenek felkéréseim. Félnek tőlem a színi igazgatók, így ugyan a Rádió Bézsben van egy műsorom, de az időm nagy ré­szét a gyerekeimmel töltöm. Kö­szönöm szépen, ennek ellenére jól vagyok! – mondta az évek óta szabad­úszó színész, aki talán néhány kilót hízott az utóbbi hó­napokban, de még így is nagyon sovány.

Galkónak két felnőtt és két kisgymereke van. Sára és Márton még intenzíven igénylik apjuk jelenlétét és munkával is bőven ellátják.

– A gyerekeimet mindennap el kell vinnem az iskolába, délutánonként értük megyek, aztán különböző szakkörökre, edzésekre hordom őket, és főzök ne­kik. Leginkább a keleti konyhát szeretem, de mindent el tudok készíteni – mondta. – Nekem most az ő nevelésük a munkám.

forrás: bors.hu

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!