Két magyar ellenzéki politikust is halálosan megfenyegettek – a Fidesz nem határolódott el

Forrás: Népszava

Úgy tűnik, a kormánypártnak mindennél fontosabb, hogy megtartsa pozícióját. Nem riad vissza semmitől, ami hozzásegítheti a következő ciklusához. Erről árulkodik, hogy több fenyegetés is érkezett a közelmúltban két vezető beosztású ellenzéki politikus irányába.

Az egyik a Pesti Srácok főszerkesztő-helyettesétől, amikor is röhögve, vihogva utalt arra, hogy Magyarországon leginkább egyetlen Botka Lászlónak sem kellene élnie, a másikat Hadházy Ákos kapta lányának első születésnapján, a mai napon.

Az MSZP továbbra is várja, hogy a Fidesz vezető politikusai határolódjanak el Botka László megfenyegetésétől – mondta Gőgös Zoltán, a szocialista párt elnökhelyettese vasárnapi sajtótájékoztatója után telefonon.

Az elnökhelyettes felidézte, hogy az Echo TV egyik műsorában az MSZP miniszterelnök-jelöltjéről a Pesti Srácok főszerkesztő-helyettese azt mondta, “egy Botka Lászlónak sem kellene élnie Magyarországon”.

Gőgös Zoltán szerint a fenyegetés új helyzetet teremt a magyar politikában, hiszen “egy a Fidesz köreihez tartozó ember” arról beszélt, hogy “fizikailag meg kell semmisíteni” a szocialisták miniszterelnök-jelöltjét. Hozzátette: a válaszuk a Fidesznek az, hogy nem félnek, és jövő májusban mindenképpen igazságot fognak tenni, mert ez Magyarország és a magyar polgárok érdeke.


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata