„Ezek nem adják át a hatalmat”. Már az őszi zavargásokra készítik fel a határvadászokat?

A kapost.hu-nak arról számoltak be szemtanúk, hogy a somogyi megyeszékhelyen a tömegoszlatást gyakorolják a frissen toborzott határvadászok. Miközben a Fidesz zavargásokat vizionál az őszre.- írja a pecsistop.hu. Mi lesz itt?

Ijesztő cikket közölt a kapost.hu. A kaposvári lapnak szemtanúk arról számoltak be, hogy „a Szent Imre (egykor Lenin) utcai, ma még átmenetileg Pártok Házaként is szolgáló épület udvaráról hangos vezényszavak, dobogás, riasztó zajok szűrődtek fel a még civil használatban lévő irodákba. Aki kinézett az ablakon, azt látta, hogy a szűk, erre amúgy alkalmatlan térben vagy százötven fő sisakban, műanyag páncélban, pajzsokkal, teljes felszerelésben a tömegoszlatást, rohamozást gyakorolja.”

A KAPOS-T szerint ráadásul a helyszín teljesen alkalmatlan 150 fő gyakorlatoztatására. Az egykori munkásőr-objektum inkább múltidézésre jó, mint nagy létszámú rendőr gyakorlataira.

A lap párhuzamot vont a nem éppen határvadász feladat és aközött, hogy egyes fideszes vezetők véres utcai zavargásokat álmodtak meg az őszi időszakra. – számol be a KAPOS-T cikke nyomán a pecsistop.hu 

Belegondolni is szörnyű, hogy ha ez igaz, akkor mire készülhetnek Orbánék. Sokszor lehetett már hallani, hogy „Ezek nem adják át a hatalmat harc nélkül” vagy, hogy” Csak nem képzeled, hogy itt bárki nyerhet a Fideszen kívül? ” Elképesztő teóriák és rémhírek terjednek arról, hogy mi lesz az országban, ha veszít a Fidesz, de ma még nem ez a kérdés.

Tudható, hogy ősszel számos civil és politikai szervezet tervez tüntetéseket. Az országban uralkodó Orbán ellenes hangulat ugyanis jelentősen fokozódott az utóbbi időben. A társadalom szinte minden rétegében akad olyan, a végletekig elkeseredett csoport, akik már nem látnak más lehetőséget, mint utcára vonulni. Ez az ősz sokak szerint a lázadás ősze lesz.  Az előjelekből nem tudunk másra következtetni mint, hogy példát akarnak statuálni és rendőri erőt vetnek majd be az egyik ilyen rendezvényen. Őszintén bízunk abban, hogy ez nem következik be.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!