Stohl András először erősen bírálta a rendszert, utána meg olyat tett, hogy a fél ország csak pislog

forrás: youtube

Információink szerint újabb pikáncs csavart kap a magyar kereskedelmi tévézés, hiszen Stohl András, aki az RTL Válótársak című sorozatának egyik főszereplője, igent mondott a TV2 felkérésére, és elvállalta a Sztárban Sztár című műsoruk zsűritagságát írja comment.blog.hu

Stohl stabil RTL közeli arcnak számít, a Való Világban és a Survivor első két kiadásában volt műsorvezető, szerepelt a Szombat esti láz című táncos műsorban, vezette a Reggelit és a Csillag születik című tehetségkutatót, sőt 2008-ban a még RTL-n látható Királyő című szépségversenyt is.

Stohl TV2-s szereplése elég pikáns több tekintetben is. Egyrészt ugye az RTL egyik saját gyártású műsorának az arca, másrészt múlt héten jelent meg vele egy interjú a Magyar Narancsban, amiben nem éppen hízelgően nyilatkozott arról a rendszerről (értsd: a mostani magyarról), amihez Andy Vajna tévéje ezer szállal kötődik:

Az az én hírem, vagy idézőjelesen az imázsom, hogy ami a szívemen, az a számon. Épp ezért vagyok dühös, mert elérték, hogy féljek, nem tudom azt mondani, ami a szívemen van.

Az interjúban az a legérdekesebb – a mostani információ birtokában legalábbis – amit az esetleges TV2-s szerepvállalásról mond:

Az egy érdekes helyzet lenne. Elvileg az van, hogy te egy színész vagy, vagy egy műsorvezető vagy, és amivel megbíznak, az nem féltetlenül politikai irányultságú. Viszont ott van ugyanezen a csatornán a Tények, ami erősen befolyásolt. A hírműsorok meglehetősen határozott vonalat képviselnek. Na, akkor mi van, mit tesz a színész vagy a műsorvezető? (…) Bevallom, nem tudom, hogyan döntenék.

Most már tudjuk. Nagy Bandó András a 24.hu-n egy véleménycikkben adta azt a tanácsot a színésznek tegnap, hogy merjen kiabálni nyugodtan (utalva arra, hogy Stohl a Magyar Narancsnak azt mondta, nagyon szeretne néha Schilling Árpád lenni, és kiabálni)

forrás: http://comment.blog.hu

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!