A Fidesz egyik legnagyobb embere kimondta: nagyon félnek attól, ami már egyszer bekövetkezett!

Nehéz eldönteni Gajdics Ottóról, hogy valójában micsoda. Egy nagyon jól fizetett érdekember, vagy egy rendesen megfizetett hithű Fidesz-fanatikus. Annyi bizonyos, hogy ő akkor is a kormánypártra szavazna, ha piros hó esne.

A fanatizmusból és a feltétel nélküli csodálatból azonban következik, hogy az emberre rátör a paranoia. Az a fajta páni félelem, ami a rendszer összeomlását vizionálja. Gajdicsnál ez fokozottan előtört, ugyanis jelen pillanatban zsigereikben kezdtek el reszketni azok a fideszesek, akik pár éve még magabiztosan pödörték a bajszukat valamelyik békemeneten.

„Mivel a nemzeti oldal még jól emlékszik a 2002-ben bekövetkezett rémálomra, senki nem veheti félvállról az elkövetkező időszakot. Az utóbbi időben többször is megtapasztalhattuk, hogyan teremt káoszt bárhol,

hogyan dönt meg neki nem tetsző kormányokat a globalista háttérhatalom,

amely ugye nincs is, hogyan rejtik humanitárius vagy jogvédő akciók mögé a nyilvánvaló beavatkozást a nemzetek életébe olyan szervezetek, amelyeket egy filantróp jelmezbe bújt gátlástalan spekuláns pénzel, akinek persze soha semmihez nincs köze.”

A legnagyobb probléma, hogy a lakosság ingerküszöbe addig emelkedett, míg a háttérhatalmas, összeesküvés-elmélet hívő megszólalásokat toleráljuk. Ezzel együtt is azonban pontosan érzékelhető:

Gajdics Ottó fél. A társaival együtt. Reszketnek, és mindent meg akarnak tenni, hogy az általuk felépített, megőrlő rendszer fennmaradjon…

Ottó! Csak egy dolgot üzenünk mindazokkal, akik tudják az összes gazságotokat ebben az országban: van okotok félni!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!