Orbán látványosan meghízott, durva jelzőkkel illették

forrás: facebook

Orbán Viktor – valóban feltűnő – hízásán köszörüli a nyelvét a miniszterelnök kötcsei képeinek több kommentelője a Facebookon.

“Inkább több mozgás kellene Miniszterelnök úr!” – írta egy hozzászóló a mosolyogva töpörtyűt (kolbászt?) csipegető Orbán Viktor fotójához a miniszterelnök Facebook-oldalán, ahová a szombati kötcsei találkozóról töltött fel a stábja képeket.

„Hányadik hónapban van a Döbrögi??” – írta egy másik képhez egy másik kritikusa, de mondanunk sem kell: rajongói rögtön megvédték az utóbbi években valóban kiterebélyesedett miniszterelnököt, mondván, teljesen érthető, ha az „államügyek” miatt nem jut ideje a sportolásra.

Egy harmadik képnél a miniszterelnök testmagasságán élcelődött valaki: „már rég meg akartam kérdezni miniszterelnök úr, hogy sikerül minden képen a legmagasabbnak tűnni, mikor mindannyian tudjuk, hogy ön – hogy is fogalmazzam – elég alacsony..” Az adott – tízfős – csoportképen egyébként tényleg nem volt, aki magasabb volt a miniszterelnöknél. Persze itt is jött az azonnali válasz: „Az olyan szellemi törpék közül mint Ön is mindenhol torony magasan kiemelkedik!!!” – oltották le a kommentelőt.

forrás: hvg.hu

Bővebben itt olvashat róla

Mi a véleményed? Ide megírhatod!

Kérjük ossza meg cikkünket, hogy mindenkihez eljusson, így segíti lerombolni a kormányzati propagandát!

OSZD MEG!