Orbán olyan kijelentést tett Kötcsén, hogy sok fideszes politikus kezdett játszani a börtön gondolatával

forrás: nepszava.hu
A kormányfő Kötcsén az övéi között kijelentette: nincs lejátszva a 2018-as választás, tanulni kell a 2002-es vereség hibáiból, nem lehet hátradőlni. A migránsozás mellett ismertette a 2018-as kampány központi elemeit, illetve Donald Trumpot is méltatta-

„A választás akkor ér véget, ha kihirdetik az eredményt” – mondta Orbán Viktor a hallgatóságnak tegnap Kötcsén. A kormányfő az Atv.hu információi szerint úgy fogalmazott, „küzdőtér van”, nem lehet hátradőlni a kormányoldalon. Azért sem, mert Orbán úgy gondolja, hogy bár az emberek rendre és stabilitásra vágynak, de a nyugati példák azt mutatják, hogy a sok ciklusos kormányzást „unhatják is”, ezért frissítésre van szükség a Fidesz esetében is.

A kormányfő az elmúlt hét év eredményeinek megvédését nevezte a következő választás tétjének; ezek között kiemelte az ország határainak megvédését a sokak által támadott határkerítéssel együtt, a családok és a munkahelyek biztonságának megőrzését és a közbiztonság fenntartását. Vélhetően ezek a témák lesznek a Fidesz 2018-as választási kampányának központi elemei is.

„A külpolitikai realizmus szükségességével, a Nyugat válságjelenségeinek leírásával például teljes mértékben egyetértett a miniszterelnök, ahogy azzal a megállapítással is, hogy az európai alapelvek tiszteletben tartásával ki kell javítani azokat a hibákat, amelyek miatt ma Európa rosszul működik” – számolt be az MTI-nek Havasi Bertalan, a kormányfő sajtósa.

atv/hirtv

Azért a fideszes politikusoknak és azoknak akik hallgatták Orbán Viktor beszédét egyszerre dobbanhatott a szíve amikor Orbán nem tekintette lejátszott meccsnek 2018-at. Sokuknak van veszteni valója. De nem csak a politikusoknak hanem mindazoknak akik gátlástalan rablással szolgálják ki a NER rendszerét. Sokaknak lehet álmatlan éjszakája attól félve, hogy mi lesz ha már nem lesznek kormányon. Most még biztonságban érezhetik magukat, védi őket az ügyészség, a médiájuk.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!