Soros Györgyöt terroristának akarják minősíteni, a módszer megdöbbentő!

2017.09.01.

Nem a Demokrata nevű kormányzati médiavonalba tartozó „lap” az, amire hivatkozva bármit is le merne írni az ember, de megjelent egy írás rajta, ami kábé arról szól, hogy Soros György terrorista és hozzá terrorgyanús szervezetek köthetők, és ezek a szervezetek egymás után döntögetnek meg legitim kormányokat szerte a világban és erre hivatkozva jobboldali körök egy petíciót kívánnak beadni az Egyesült Államok kormányának, hogy az minősítse Soros Györgyöt, kapaszkodjanak:

Terroristának!

Tényleg muszáj egy az egyben elolvasni, a Bencsik András lapjában megjelent cikk ugyanis igazi összeesküvés-elméletes, háttérhatalmas csemege ez, cikkünk végén bemásolva elolvasható a teljes mű, elég csak legörgetni az egérrel, de az eredeti környezetében is megtekinthető, itt. Saját felelősségre persze.

A petíció valószínűleg online, melynek lényege, hogy százezer aláíró-támogató szükséges ahhoz, hogy az USA kormánya napirendre vegye a kérdést, és véleményezze, kiadjon róla egy papírt, akármit. Hát ez ilyen demokrácia-szerű jelenség ugye.

Adtak már be petíciót például arra is, hogy az USA kezdje meg a Star Warsból ismert Halálcsillag megépítését, és mivel összegyűlt a százezer (sőt több) online aláírás, ezért a témával hivatalosan is kellett foglalkozniuk. Ha jól emlékszem, akkor a honvédelmi tárca reagált rá, hivatalos állásfoglalásukban ismertették, hogy nem terveznek tömegpusztító, bolygóromboló fegyvereket telepíteni az űrbe.

Na, hát a kreatív petíciók sorában pedig épp Soros a soros. He-he.

Na inkább olvassák, milyen is a jobboldal szellemi szintje határon innen és túl.

„Egy, a Fehér Háznak benyújtandó petíció felhívja az Egyesült Államokat, hogy terroristaként listázza George Sorost és foglalja le a saját szervezetei és a hozzá köthető szervezetek vagyonát.

Soros a kulcsfontosságú pénzelője számos államcsínynek világszerte, illetve színes forradalmak szítója. Hasonló módon pénzel ilyen irányú, most kibontakozó törekvéseket az Egyesült Államokban.

A petíció augusztus 20-án indult. Augusztus 30-ára több mint ötvenezren írták alá. Százezer aláírás szükséges szeptember 19-ig ahhoz, hogy arra választ adjon a Fehér Ház.

A petícióban az olvasható, hogy George Soros szándékosan és folyamatosan kísérel meg destabilizáló akciókat végrehajtani az Egyesült Államok és polgárai ellen, illetve lázadást szítani. Olyan terrorista taktikákat is követ, mint amelyeket a radikális marxista Saul Alinsky javasolt.

A Soros által pénzelt programok célja a rendszer és az Egyesült Államok alkotmányos kormányának összeomlása. Soros, folytatódik a petíció, egészségtelen és megengedhetetlenül nagy befolyást gyakorolt az egész Demokrata Pártra és az amerikai szövetségi kormány nagy részére. A petíció felhívja az amerikai igazságügyi minisztériumot, hogy nyilvánítsa Sorost és szervezeteit, valamint munkatársait terroristáknak; foglalja le vagyonukat a „polgári vagyontárgyak elkobzása” nevű törvény alapján.

Sorost korábban is minősítették terroristának. A „Korlátlan hadviselés” néven futó kínai katonai dokumentumban a „pénzügyi terrorista” fő példájának nevezték, és ez az 1999-ben született dokumentum a kínai kormány aszimmetrikus hibrid hadviselési programjainak alapvető dokumentuma lett.

A petíció megfogalmazói meggyőződésüket fejezik ki, hogy a történelemkönyvekbe hamarosan bekerül a „pénzügyi hadviselés” fogalma, amelynek a főszereplője nem államférfi vagy katonai stratéga, hanem Soros lesz.

Soros is finanszírozta a 2000. októberi szerbiai „buldózer forradalmat”. A Los Angeles Times 2001 januárjában írta meg, hogy Soros alapítványi hálózatán keresztül kulcsszerepet játszott Slobodan Milosevic előző évi megbuktatásában.

2003 novemberében a kanadai Globe and Mail jelentette, hogy Eduard Sevardnadze grúziai elnök megbuktatása „magán viselte Soros ujja nyomát”.

Soros kulcsfontosságú pénzelője volt az Oroszországgal konfliktusba került Ukrajna destabilizálásának, mint azt jelentette a Daily Caller. A WND pedig arról írt, hogy Soros Nyílt Társadalom Alapítványán keresztül szerepet játszott az arab tavasz mozgalmakban, amelyek több arab nemzetet destabilizáltak.

Az Egyesült Államokban Soros több Trump-ellenes csoportot pénzel, csakúgy, mint a demokratapárti jelölteket. A cikk részletesen felsorol több ilyen, Soros által pénzelt Trump-ellenes csoportot, valamint spekulánsi szerepét valuták elleni támadásokban. ”

Lovas István – a szerző írását változtatások nélkül vettük át a Demokrata online felületéről.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!