Megszületett a Soros-dal, ennél jobb ma már nem lehet

„Mindenről ő tehet” énekli a HétköznaPI CSalódások. Orbán és bandája migráncsozással és sorosozással próbálja elterelni elképesztő méretű önkényeskedéseikről,lopkodásaikról és korrupciójukról a figyelmet. Természetesen mi nem dőlünk be a hazug disznóknak, nem csatlakozunk a hiszékeny balekokhoz. Itt a legújabb klipünk az új lemezről!
Nihilista Rock ‘n’ Roll – írják Facebook oldalukon.

Korábban hírt adtunk róla, “ha eddig utálták Orbánék Sorost, akkor most egyenesen gyűlölni fogják. Ugyanis az álhírek, a kamuoldalak leleplezésére finanszíroz projektet. A még fejlesztési szakaszban lévő szoftver, a novemberre ígért Full Fact, „tényellenőrző” automata, mely rendes üzemmódban majd közvetlen emberi beavatkozás nélkül mondja meg egy hírről, hogy kamu, vagy hiteles a tartalma. A londoni székhelyű Full Fact szervezet bemutatta a Guardien-nek a tesztverziót. A kész programot októberben mutatják be. Az ígéret szerint azonnal, valós időben képes lesz jelezni, ha az újságban, a TV-ben, vagy akár a parlamentben hamis állítás hangzik el. Képzeljük el, amint Orbán beszámol a 3 ezer milliárdos nyugdíjalapunk lenyúlásáról, vagy Szíjjártó elmeséli, hogy hogyan oktatta ki az amerikai külügyi államtitkárt. Rezsi Szilárd megmagyarázza, hogy kevesebbet fizetünk a gázért, mint 2010-ben. Folytassam?”

Soros akkora pofont adott Orbánnak, hogy napokon belül összeülhet a válságstáb

A HétköznaPI CSAlódások egy 1990-ben alakult magyar punkegyüttes. Soros című dalával rámutat a hatalom álságos manipulációjára, ami arról szól, hogy tömegeket úgy próbál manipulálni az Orbán-kormány, hogy bizonyos problémákat összegyűjt egy csokorba majd ráakaszt egy címkét és a jelenségeket úgy magyarázza, hogy az adott problémáknak az oka, a címkén szereplő név.

Európa legsötétebb időszakát idézi ez a fajta viselkedés, amelyből úgy próbál meg politikai tőkét kovácsolni Orbán, hogy a fenti mechanizmus mentén azt hiteti el az emberekkel, hogy azok a politikusok, akik a címkén szereplő nevet támadják, azok a csokorba gyűjtött problémákat akarják megoldani.

A HétköznaPI CSAlódások lerántotta a leplet Orbánék gaztettéről és csak remélhető, hogy ilyen viselkedéssel nem lehet Magyarországon megszerezni a hatalmat. Helyette konkrét problémákról és konkrét megoldási javaslatokról kell szólnia a közéletnek.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!