Egy nő munkába menet meglátott egy eszméletlenül fekvő fiatal lányt, és ami ezután következett, örök tanulság lehet mindenkinek

2017.08.29. 13:00

A Facebookon találtunk egy igazán emberi történetet:

„Reggeli èlmènyemet megosztanàm.Reggel 6 kor a vàrosba munkàba mentünk fèrjemmel.Mikor a jàrdàn megpillantottunk egy embert a földön fekve.Azonnal megàlltam vèszvillogó kirak.Na akkor jött az elsö kihivàs.Àtmenni az úton.Nem volt egyszerü.

Mindketten kèzzel làbbal integettünk hogy àtengedjenek.Vagy legalàbb lassitana az autós hogy el merjek indulni.Vègre àtèrtünk.Fiatal hölgy semmi èletjelèt nem mutatta.Fèrjem a nyaki ütöeret probàlta keresni.

Nehezen volt kitapintható.Szinte nem lèlegzett.Èn szólitgattam ès a hàtàt kicsit ütögettem hogy tèrjen magàhoz.Kis idö utàn lehetett hallani hogy vesz levegöt.Gyorsan telefon. Mentöt hivunk.

A mentö a hivàstol szàmitva kb 25 perc mulva èrt ki a Margit kórhàzbol.Àtadtuk a mentösöknek. Arra gondol az ember ha ilyet làt hogy rèszeg drogos.De mi van ha csak simàn reggel elindul a munkàba.Rosszul lesz ès összeesik.Elmegyünk nem àllunk meg. Kèrnèk mindenkit.Ne menjünk el egymàs mellet.Hiàba sietünk.ÈLETET MENTHETÜNK.”

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!