Aki hülye, az is marad: Megmagyarázzák, hogy miért szeretnék kinyalni Putyint hátulról

Az abszurditás és az idiotizmus világrekordja! Az egyetemi szenátus tudós professzorai a kötelező politikai seggnyalást, Putyin elismerését az elemi logika szabályait mellőzve, egy hihetetlen baromsággal indokolták meg.

A Debreceni Egyetem azzal az indokkal adományozza Putyinnak a civis honoris causa címet, miszerint „az Orosz Föderáció jelentős szerepet szán a Debreceni Egyetemnek a Paks 2 beruházásban.”

Vagyis az oroszok szíveskedtek a mi pénzünkből megvalósuló beruházás egy részéből juttatni valamit a Debreceni Egyetemnek, s ezért most hálásnak kell lennünk. (Amúgy is: egy magyarországi beruházásban részt vevő partnerekről egészen biztosan az Orosz Konföderációnak kell döntenie?)

Vásárolok a saját pénzemből valamit, a kegyes eladó átnyújtja a pénzemért a cuccot, majd efölött érzett örömömben szájcsókkal és kitüntetéssel honorálom az eladó gesztusát. Ahol kevés az eladó, ám nagy a kereslet (eladók piaca) ott – esetleg – az eladót illeti köszönet, ám ahol sok az eladó, kevés a kereslet (vevők piaca) ott éppen fordítva.

Ha már, akkor az oroszoknak kellene kitüntetniük Orbán Viktort, aki nagy ívben tojva az elemi magyar érdekekre, hatalmas üzlethez segítette az Orosz Konföderációt (s – feltételezem – saját csókosait). Ez a remekül kifundált debreceni vircsaft olyan, mintha például hálásnak kellene lennem az autós cégnek, hogy hitelre megvehetem tőlük az autót.

Éppen úgy, ahogy hálásnak kellett lennünk a nagy Szovjetuniónak, hogy a csatlósai lehettünk.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!