Döbbenetes dologgal próbálkozik Soros. Már 100 Milliárddal támogatta a magyarokat. Jön a gerillaharc…

Az Orbán-Soros találkozón készült kép (MTI) - nem sokkal a kép elkészülte után Soros fogadta Lázárt

„Mára oda jutottunk, hogy az ország nagy részéhez csak az állami propaganda jut el a rádiókból, a televíziókból és a helyi újságokból. Ideje tennünk valamit! Egy nagyon egyszerű eszközt ajánlunk, amellyel megtörhetjük a kormányzati médiafölényt. Egyfajta XXI. századi szamizdatot, amely olcsón, könnyen és gyorsan juthat el akár milliókhoz is.”

„Bár maradt még néhány független újság és hírportál, amelyek tisztességesen elvégzik a munkájukat, ezeket nem olvassák elegen. Kezdeményezésünk segítségével sokakhoz eljuttathatjuk az általuk előállított értékes tartalmakat. A legfontosabb írásokat lerövidítve, közérthetővé téve, egy A/4-es lap két oldalára helyezzük el (tördeljük be). Ha félbehajtjuk ezt a lapot, akkor egy újság formátumú kis kiadványt kapunk.

Aki úgy gondolja, hogy ezekről a hírekről másoknak is értesülniük kell, annak csak annyi dolga van, hogy több példányban kinyomtatja, lefénymásolja, és tovább terjeszti…” – magyarázza létjogosultságát a nyomtassteis.hu nevű oldal. 

A honlap tehát azért jött létre, hogy egyfajta szamizdat kiadványgyárat hozzanak létre a segítségével és ezzel próbálják ellensúlyozni a kormány Soros ellenes propaganda akcióit. 

Itt olvasható többek között az is, hogy Soros György a világ 29. leggazdagabb embere. A Magyarországon élő gazdagok legtöbbjétől annyiban különbözik, hogy ő a vagyonának jelentős részét jótékony célokra költi. Ebből nem csekély összeget éppen Magyarország megsegítésére. Az utóbbi évtizedekben 102 milliárd forinttal támogatta hazánkat. A magyar kormány viszont 5,6 milliárdot arra költött, hogy bemocskolja a nevét.

A nélkül, hogy állást foglalnánk Soros György személyét illetően, meg kell jegyeznünk, hogy abban azért van némi igazság, hogy Orbán ismert oligarchái közül egyikről sem hallottuk, hogy kórházakat, iskolákat vagy civil szervezeteket támogattak volna. Milyen szép lenne, ha mondjuk Mészáros Lőrinc bejelentené, hogy vásárol 10 CT berendezést, vagy épít egy ingyenes nyugdíjas otthont.

… és akkor a bilibe ért a kezünk és felébredtünk….

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!