A valóság az, hogy az ilyen emberektől retteg igazán a Fidesz

Nagyon nehezen birkózunk meg azzal a feladattal, hogy 2017-ben Magyarországon annak örülhetünk, hogy az ügyészség nem gyanúsít tovább egy 18 éves fiatalembert, miközben a fiatalember semmiféle bűncselekményt nem követett el. Felfedezett a BKK értékesítési rendszerében egy hibát, amit közölt az üzemeltetővel és nekünk most azt kell ünnepelni, annak kell örülni, hogy az ügyészség már nem tekint gyanúsítottként a fiatalemberre? Ezt az ’50-es éveket idéző szellemiséget a Fidesznek köszönhetjük! Alábbi írásunkban rá is mutatunk hogyan vették el hazánktól a XXI. századot Orbánék.

A jövő évi választások előtt mindenképpen át kell gondolni és fel kell dolgozni, hogy hogyan reagált a Fideszes lakájmédia a nyáron megtörtént BKK hibabejelentő botrányra. Akármilyen szempont szerint is tekintünk az ügyre a kérdést mindenképpen fel kell tenni, hogy a jelenlegi kormányt szabad-e a következő választásokon hatalommal felruházni?

Mint ismeretes egy 18 éves fiatal hibát talált a BKK online jegyértékesítési rendszerében, amit azonnal közölt is velük. Hazánknál szerencsésebb, fejlettebb demokráciákban megköszönni és jutalmazni szokták az ilyen cselekedeteket. Az ügyészség valamilyen szinten korrigálta Fideszország gyengeségét és már nem gyanúsítja a 18 éves fiatalt.

Pedig úgy tűnt rettegnek tőle, ezért mindenáron rá kellett szállniuk.

A Nemzeti Nyomozó Iroda az eljárást megszüntette az „etikus hacker”-ként elhíresült ügyben, a BKK jegyértékesítési rendszerét érintő cselekmény nem veszélyes a társadalomra. Az MTI-t az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata tájékoztatta! A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség azt közölte az MTI-vel, hogy már nem gyanúsítják az ismertté vált fiatalembert.

„A főügyészség ugyancsak megállapította, hogy a cselekmény – azaz, hogy a gyanúsított a sértett jegyértékesítési rendszerében jogosulatlanul adatot változtatott meg – nem veszélyes a társadalomra, és így nem valósít meg bűncselekményt – közölte korábban az MTI-vel Szilágyi László a megyei főügyészség szóvivője.”

A feljelentést a T-Systems Magyarország tette az informatikai rendszerét ért jogosulatlan befolyásolás miatt, azt követően, hogy egy fiatalember rést talált a BKK T-Systems által fejlesztett Online jegyértékesítési rendszerén és 50 forintért vásárolt magának bérletet.

A bérletet soha nem használta.

A rendszerhibára felhívta a BKK figyelmét.

Számos szervezet tiltakozott a meggyanúsítása ellen, a fővárosban még demonstrációt is tartottak a BKK épülete előtt.

Az Orbán-kormányhoz köthető, az Orbán-kormány véleményét írásaiban gyakran tükröző Magyar Idők, amelyik portálon kormánypropaganda hirdetések is megjelennek Július 19-én közölte Bayer Zsolt BKK-ÜGY: MINDEN HAZUGSÁG! című cikkét. A cikkben Bayer azt írja,

„Az „ügy” legérdekesebb része, hogy a kormánybuktatásra szerveződő, politikai szerepet vállaló propagandasajtó egy része minden valószínűség szerint súlyos bűncselekmények részese – vagy társtettesként, vagy felbujtóként –, remélhetőleg a rendőrségi nyomozás erre a szálra is ki fog terjedni, és ezt is fel fogja deríteni.”

Orbán Viktort ezért nem miniszterelnöki tisztségében, hanem mint a Fidesz elnökeként terheli a felelősség, hogy pártjának alapító tagja, a média rendszeres szereplője, televíziós műsorok vezetője, és írott anyagait a nagyközönség felé gyakran publikáló párttársa bűncselekményről beszél és újságírókról azt állítja, hogy egy egyébként nem is létező bűncselekményben társtettesként vagy felbujtóként vettek volna részt, miközben csak a kötelességüket teljesítették és informálták a választópolgárokat a hírekről.

 

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!