A szocialista politikus helyretette Semjént: „A miseborból nem lehet nyakló nélkül inni, mert az nem arra van”

2017.08.22. 8:32

Semjén Zsolt Fidesz-KDNP-s miniszterelnök-helyettest lencsevégre kapta a HírTV stábja, a politikus viselkedése maradjunk annyiban, hogy szórakozott volt.

A stáb arról kérdezte a politikust, hogy miért is járna szavazati jog azoknak a határon túli magyaroknak, akik egyébként nem rendelkeznek Magyarországon bejelentett lakcímmel és nem itt fizetnek adót.

Semjén erre zsigerből Gyurcsányozott egyet, majd népcsoportokról beszélt, akik úgy élnek Magyarországon, hogy soha életükben nem fizettek még olyat. Itt a videó: (via 444):

http://zeroz3ro.tumblr.com/post/164439643564/semjén-zsolt-szerint-ritka-nagy-baromság-hogy

„PC módon tudnék olyan népcsoportot, pontosabban olyan csoportokat mondani Magyarországon, akik életükben egy fillér adót nem fizettek, mégis abszurd lenne azt mondani, hogy ne legyen szavazati joguk.”

A szocialista Bangóné Borbély Ildikónál el is szakadt a cérna, amint meghallotta a KDNP-s politikus szavait. Bejegyzésében figyelmeztet a misebor rendeltetésszerű felhasználására, valamint a túlzott alkoholfogyasztás káros mellékhatásaira.

„Én most szokásomtól eltérően inkább aggódom a Semjén Zsoltért! 
Szegény embernek elfelejtettek szólni, hogy a miseborból nem lehet nyakló nélkül inni, mert az nem arra van, és ha sokat isznak belőle, akkor megárt, és mondhat olyanokat az ember, amiből baj van! De sajnos ez nem ilyen egyszerű! Ezek az emberek Magyarország vezetői!”

Most nem térnék ki arra, hogy Kósa Lajos rohant a miniszterelnök bal kezének megsegítésére annyival, hogy a diákokra gondolhatott a költő, mert kifogyott a tintám. De idelinkelem, és Ön elolvashatja.

Végezetül; A PestiBulvár előkereste a kedves olvasónak a Semjén Zsolt által felidézett „PC” jelentését. Íme:

download 1
Egy 2004-es Acer PC

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!