Ettől az információtól szétrobban az agya! Már az ingyen víz is Mészárost gazdagítja.

Elképesztő dologra lett figyelmes a 24.hu. Nem tudom hogy jutott eszébe a lap egyik újságírójának, hogy rákérdezzen: ki szállítja a kánikulai melegben osztogatott vizet a MÁV-nak, de megtette. A kapott választól még a magam fajta sokat látott újságíró is leteszi a tollat.

Az idei kánikulai időjárásban többször is előfordult, hogy vizet osztottak a vasútállomásokon. A nagy melegben igazán jól esett az izzadó utazóknak néhány korty. Magam is elfogadtam egy palackkal a Keleti pályaudvaron néhány hete. Eszembe nem jutott volna, hogy olyan vizet iszom, amihez köze van a politikának. A víz az víz. Ehhez a vízhez azonban szenny tapad. Egy velejéig romlott rendszer mocska szennyezi.

A forróság is arra jó, hogy Orbánékat gazdagítsa. A barátság nem kapca. Na ki szállította a vizet a MÁV-nak? NA ki? Naná, hogy a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó, Vivienvíz Kft. Még tavaly kötött velük a vasút egy 500 milliós szerződést. Ha azt számoljuk, hogy egy palack víz 70 forintba kerül- ami bődületes fölé-becslés- , akkor ebből az összegből pontosan 7.142.857 flakonnyi üdítőt oszthat szét a cég. A társaság 2016-ban összesen 138.000.000 utast szállított. Így ebből az összegből 19 teljes napig, az összes utazónak lehetne hűsítőt nyomni a kezébe.

A keretből egyébként eddig csak 138.000.000 Forintot használt fel a vasúttársaság, úgyhogy nem kell aggódnunk. Ha mondjuk novemberben 40 fok lesz, akkor nem lopják el a maradékot.

Most mondják meg őszintén! Nem elképesztő ez az ország? Én kezdem azt érezni, hogy itt csak a piócás ember segíthet…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!