Meghívott minket a belügy egy ünnepi átadóra – a válaszunkat nem teszik zsebre!

Forrás: nol.hu - a kép csak illusztráció

Tisztelt Belügyminisztérium!

Kérem, engedjék meg, hogy idézzem a meghívójukat!

„Elismeréseket ad át Kontrát Károly miniszterhelyettes, parlamenti államtitkár az augusztus 20-ai, állami ünnep belügyminisztériumi rendezvényén.

Időpont: 2017. augusztus 17. (csütörtök), 11 óra.

Helyszín: Belügyminisztérium, márványaula (1051 Budapest, József Attila utca 2-4.).

A sajtó érdeklődő képviselői a Budapest V., József Attila utcai bejáraton tudnak az épületbe belépni. Kérjük, hogy az esemény kezdete előtt negyedórával érkezzenek meg a helyszínre.”

Na, akkor vegyük át ezt…

Tulajdonképpen az történik, hogy Önök meghívták a pestibulvar.hu szerkesztőségét arra az olvasóink és egyáltalán a magyar emberek számára teljesen érdektelen eseményre, amit valamiféle márványaulában tartanak, és ahol főméltóságos Kontrát Károly úr – aki egyébként földim, ő is pápai – valamiféle díjakat ad át valakiknek. Kikötésképp még azt is hozzáteszik, hogy érkezzünk negyedórával hamarabb. Ráadásul még pogácsa sem lesz. Napersze!

Két dolgot szeretnék Önöknek ezzel kapcsolatban üzenni:

1, Baromira nem érdekel a Belügyminisztérium díjátadója, állami népünnepélye, vagy éppen Pintér Sándor bajuszának legújabb pödört divat szerinti fényezési ceremóniája!

2, Talán, és csak TALÁN, ha nem tartanám Önöket népsanyargató, a magyar embereket, a szólás- és sajtószabadságot semmibevevő maffiaszerű gyülekezetnek, akkor megfontolnám, hogy kimegyek-e a rendezvényükre a kollégáimmal.

Mindaddig azonban, amíg két lábbal tapossák a szabadságjogokat, mindaddig, amíg többre tartanak egy kisvasutat, mint egy éhes gyermek megetetését, semmiféle állami rendezvényen nem veszünk részt, vagy ha igen, azt tüntető jelleggel tesszük.

Mi is kint leszünk a szerkesztőséggel augusztus 20-án a sajtószabadság melletti demonstráción, és arra biztatunk mindenkit, hogy tegyen hasonlóképp!

A Belügyminisztériumot pedig arra kérjük, hogy ne szemeteljék tele a postaládánkat érdektelen meghívókkal, mert mennek a kukába, ahova valók!

Üdvözlettel,
Jabronka Richárd
főszerkesztő, Pesti Bulvár

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!