Simicska kiadta a parancsot Vonának: „Nincs se zsidózás se cigányozás mert nyakon b…..lak Gábor”

Vona Gábor szerint a Jobbik soha nem volt antiszemita, cigányellenes, rasszista párt, de az atv.hu-nak adott interjúban kijelentette: a „rossz mondatok” és „félrecsúszott folyamat” miatt kész bocsánatot kérni a Jobbik nevében a zsidóságtól és a cigányságtól.

A Jobbik elnöke az interjúban beszél Simicska Lajos hózentrógeréről és a felelősségéről abban, hogy az Orbán-rendszer „fullasztóvá” vált. Azt abszurdnak tartja, hogy Simicska Jobbik-színekben indulna 2018-ban.

„Adu ásza” nincsen Orbánnal szemben, ha lenne bármi terhelő a kezében, már nyilvánosságra hozta volna. A bérunió érdekében akár magyar hatásköröket adna át Brüsszelnek, és bejönne az ATV stúdiójába hazugságvizsgálós interjúra – írja az atv.hu

Az, hogy Vona Gábor a gusztustalan cigányozásából és zsidózásából hogyan jutott odáig, hogy bocsánatot kérjen csak elképzelni tudom:

 

Simicska: Gábor megkaptad a plakát helyeket és a lóvét, de szeretnék kérni tőled valamit. Ez a kérésem most kicsit szokatlan lesz. Nem a szokásos, hogy elküldöm a szöveget, amit a parlamentben fel kell olvasnod.

Vona: Persze Lajosom hallgatlak. Bár hozzá szeretném tenni, hogy nagyon jók az írások, amiket küldesz felolvasásra. Ha már itt tartunk, akkor engedd meg, hogy megköszönjem az öltönyöket is, amiket küldtél a Gárda mellényben már amúgy is izzadtam.

Simicska: Gábor fel kell nőni a feladathoz. Orbánt is vakartam ki a hugyából, szarából Kisujjamban van a marketing és a PR. Tudom, hogy mikor elkezdtétek megszervezni a pártot akkor nagy szervező erő volt, hogy a 3 IQ-val rendelkező hülye gyerekeknek nyomassad a cigány meg zsidó összeesküvéses dumáidat. Ennek mától végre, nem tudlak eladni a népnek, ha folyton folyik a szar a szátokból. Állj ki és kérj bocsánatot a cigányoktól és a zsidóktól is.

Vona: De Gábor tényleg köszönünk mindent, amit értünk tettél, de értsd meg, hogy szükség van ezekre a mondatokra. Hidd el még neked is jól fog jönni a cigányozás, ha esetleg hatalomra kerülünk. A nép nem az ellopott milliárdokkal fog majd foglalkozni, hanem a cigányokkal. Engem borsodban megölnek, ha ki kell állnom és cigányokat meg zsidókat kell babusgatnom.

Simicska: Nincs se zsidózás se cigányozás, mert nyakon baszlak. Nem lesz se lóvé, se média szóval kussolj és csináld, amit mondok.

Vona: Rendben főnök

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!