Bándy Kata gyilkosa a börtönben sem bír magával – iszonyat amit művel

Forrás: MTI/Sóki Tamás

Bándy Kata 2012. július 7-ről 8-ra virradó éjjel indult hazafelé egy szórakozóhelyről. Holttestét 11-én találták meg. Halála előtt bántalmazták, megerőszakolták majd megfojtották. Négy nappal később a rendőrség elkapta Péntek Lászlót, aki azt állította, a feltűnően szép nővel kapcsolatban voltak és Kata akarta az együttlétet. Sem adat, sem tanúvallomás nem támasztotta alá ezt az állítást. Tettéért életfogytig tartó börtönbüntetést kapott, legkorábban negyven év múlva szabadulhat.

Bándy Kata gyilkosa a börtönben rabtársaival is agresszíven viselkedett és többfegyelmit is begyűjtött a Szegedi Fegyházban, annak ellenére, hogy a köznyelvben szegedi Csillagként nevezett börtönben a legkeményebb bűnözők is meghúzzák magukat. Betartják a szigorú szabályokat. Egy volt rabtársa azt mondta róla, hogy igazi balhés figura, aki még a fába is beleköt, ha éppen olyan kedve van. Verekedik a cellatársaival, ezért több alkalommal fegyelmit kapott. Az is előfordul, hogy tiszteletlenül viselkedik a felügyelőkkel. A parancsokat megtagadja.

Szegedről átszállították Sátoraljaújhelyre, ahol egyelőre nincsen baj vele. A Blikk úgy tudja, hogy a gyilkosnak nem csak a viselkedésével van baj, szellemi téren sem halmoz sikert sikerre. Elkezdte az általános iskolát a börtönben, azonban ott sem sikerült kijárnia a nyolc osztályt. Most dolgozik, szivacsokat tépked, amelyet később párnákba töltenek. Egyedül anyja és testvére küldenek neki olykor csomagot.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!