Kitálalt a meleg prostituált: „Eredetileg velem akarták összehozni Vonát”

Gagastar Milán (kép: Youtube)

2017.08.11. 14:59

„Takács (Gagastar) Milán, aki 13 éves kora óta prostituáltként dolgozik, és erről nyíltan számol be népszerű közösségi média felületein, most egy Facebook-bejegyzésében arról ír, hogy eredetileg neki szánták Vona Gábor melegbotrányát.” – írta meg a 444.

A Jobbik elnökéről a kormánysajtó (Lokál, Origó, TV2) kezdte el terjeszteni, hogy homoszexuális, erre találtak is egy „koronatanút” az ismert transzvesztita művész, Terry Black személyében, aki azt állította, hogy 2001 és 2003 között mindketten ugyanazon meleg közösség tagjai voltak. Ez szépen megágyazott Orbán Parlamenti buzizásának is.

Takács elmondta, hogy megkereste őt egy politikai lap ez ügyben. Elmondták, tudomásuk van arról, hogy volt már „ügye” politikussal, és arra voltak kíváncsiak, hogy vajon Vona Gáborral is volt-e?

„Bekérdeztek, hogy Vona a kuncsaftom volt-e az évek alatt. Mondtam, hogy nem. Erre azt mondták, hogy nem baj, és mi lenne, ha azt mondanánk. Tiltakoztam. Egyrészt miért mondanék olyat, ami nem úgy van, másrészt az életem fontosabb.”

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!