Szeged feladta a leckét: nem tűrik Andy Vajna egyeduralmát

(MTI/AP/Virginia Mayo)

Andy Vajna akinek nevéhez ilyen filmek társulnak, mint Rambo, Terminátor, Die Hard, Elemi ösztön, Vörös Zsaru… Nem tudjuk, hogy hogyan társul egy olyan ország film művészetéhez, amely országhoz olyan filmek társulnak mint A tanítónő, Körhinta, Liliomfi, Édes Anna, Az aranyember, Álmodozások kora, A kőszívű ember fiai, Szegénylegények, Apa, Egy magyar nábob, Kárpáthy Zoltán, A Pál utcai fiúk, A tanú, Szerelem, Szinbád, Bob herceg, A méla Tempefői, Budapesti mesék, Abigél, Indul a bakterház…

Ennek ellenére filmügyi kormánybiztosnak személyesen Orbán Viktor kérte fel, akivel évtizedek óta baráti viszonyt ápol, Orbán Viktor biztos tudja… A miniszterelnök és a filmügyi biztos társulását azonban nem mindenki fogadja kritika nélkül. A 24.hu információ szerint egy felelős szerkesztő, egy riporter és egy gyakornok nem-et mondott és felállt munkahelyéről a TV2-nél. A jelenlegi hírigazgató érkezése után megváltozott a csatorna hírműsorának irányultsága és a stábja is. Írja a hvg.hu

Szegeden gyertyát gyújtottak Andy Vajna elleni tiltakozásul, a megyei napilapot, a Délmagyarországot gyászolták, mert felvásárolta Andy Vajna egyik vállalata. A gyászolók elmondták, hogy 107 év után az ország egyik meghatározó megyei napilapja húnyt el.

„A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság már jóváhagyta az ügyletet, amelyet a Gazdasági Versenyhivatalnak is engedélyeznie kell.”

AZONBAN A KAPUFÉLFÁRA CSAK FEL KELL ÍRNI, EZZEL A TRANZAKCIÓVAL az összes megyei hírlap kormányközeli érdekeltségek TULAJDONÁBA KERÜLT!

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!