Megint lejáratta hazánkat: egy ismert tömeggyilkoshoz hasonlítják, Orbánt a nagy világban

forrás: facebook,

Orbán Viktor egy jó párszor lejáratta már magát a világ előtt és ezzel sajnos hazánkat is. De ilyen durva kritikát még soha sem kapott.

A norvég tömeggyilkos, Anders Breivik manifesztációjához hasonlítja az al-Dzsazíra a magyar kormány egyszerre antiszemita és muszlimellenes retorikáját.

Egy véleménycikkbenmegjegyzik: a zsidók és arabok utálata évszázadokon át összefonódott Európában, csak az újkorban vált külön.

Most viszont az európai szélsőjobb és a magyar kormány újra összemossa őket, amikor azt mondják, hogy a zsidó Soros György célja, hogy muszlimokkal töltse fel Európát.

Az al-Dzsazíra azt írja: Orbán Viktor állítólag tényleg nem rasszista, viszont végtelenül opportunista, és mások hibáztatásával hatékonyan elterelheti a figyelmet saját kormánya hibáiról és visszaéléseiről.

Minden magyarról tudni akar és még a turistákat is nyomon követné Orbán Viktor, írja a német Die Welt a magyar kormány megfigyelési törvénytervezetéről. Minden adatbázist egy központi rendszerbe gyúrnának össze és a köztéri kamerák képét is központilag tárolnák. Ahogy a Welt írja, ehhez már csak egy arcfelismerő szoftver kell, és azonnal tudni lehet, hogy ki kicsoda és mit csinál éppen.

forrás: hírtv.hu

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!