A csoda vb, ami a bezárása után is tovább tejeli a 100 milliókat

Bár már véget ért az itthon „minden idők legjobb vizes világbajnoksága”, a pénzautomata még mindig csilingel – a Dagály környékén meg rohad a pórnép a negyven fokban.

Nem fogja elhinni micsoda véletlen történt, mivel a több száz milliós utópromó tevékenységet pont Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter barátjának, Kuna Tibornak a cégei végezhetik majd el a SPRINT Nyomdaipari Kft. segítségével.

Folyamatosan jelennek meg a költségnövekedéssel járó szerződésmódosítások sőt, újakat is kötnek a lezárult sportesemény örömére. Az mfor.hu talált rá az örvendetes tényre, hogy komoly összeget kell még elkölteni az egész rendezvény utókommunikációjára.

Az összefoglaló tájékoztatás szerint a Rogán Antalhoz tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal augusztusban fog szerződést kötni a „2017-es Budapesti FINA Világbajnokság utókommunikációjához tartozó filmgyártási feladatok ellátására”. A feladatokra nettó 230 millió forint áll majd rendelkezésre és a három kormányközeli reklámcég közül ezt a munkát Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter barátjának, Kuna Tibornak a cégei végezhetik majd el a SPRINT Nyomdaipari Kft. segítségével.

Az, hogy ezt a feladatot a Trinity International Communications Kft.-Young&Partners Kft.-SPRINT Nyomdaipari Kft. végezheti el, nem szolgálhat túl nagy meglepetésként, hiszen a vizes világbajnokság promócióját is ők látták el nettó 3 milliárd forintért.

Annak ellenére, hogy külföldön alig volt érzékelhető a kampány.

Mindez azonban nem okozott törést a trió iránti kormányzati bizalomban, mivel a dokumentum szerint augusztus 14-én, a szerződéskötési moratórium lejárta után szignózhatják is az utókampányos filmgyártásról szóló kontraktust.

Már megint rossz helyen álltunk sorba, nem a savanyodó tejre kellett volna várni.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!