Mi köze van a magyar lány halálának Orbánék rendszeréhez?

 

 

Egy Angliában történt márciusi, megdöbbentő haláleset körülményeit hozta nyilvánosságra a Norfolk megyei halottkémi hivatal. A megyeszékhelyen, Norwich-ben a tavaszi hónap első napján ugyanis felakasztotta magát egy magyar nő – írta meg a Bors.

A vizsgálat megállapította, hogy valóban öngyilkosság történt, idegenkezűségre utaló jelet nem találtak. Az áldozat az 52 éves B. Ágnes volt. Róla a nyomozás megállapította, a Norfolki és Norwich-i Vakok Szövetségénél dolgozott önkéntesként, és nagyon aggódott amiatt, hogy a Brexit miatt el kell hagynia Nagy-Britanniát.

A nő halála előtt levelet kapott a munkaügyi hivataltól, amiben tájékoztatták őt munkalehetőségekről, és arról, miként tud majd újra munkába állni.

A halottkém elmondta a lapnak, hogy Ágnes megijedt a hivatalos levéltől, szorongott attól, hogy ha nem szerez munkát magának akkor a brit EU-kilépést követően haza kell költöznie Magyarországra, amit el akart kerülni.

A szorongás eredménye pedig már ismert, a lány a közeli erdőségben felakasztotta magát. Holttestét kutyáikat sétáltató járókelők találták meg, még aznap.

(kép: illusztráció)

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!