Fideszes módszerhez nyúlt a Momentum: Kidobókkal vágták ki az ellenzéki politikust

Kivágták mint... (Kép nyers: Momentum Bodajk - Nyitás fesztivál "megyek"/ PestiBulvár grafika)

2017.08.09. 12:36

Kidobóemberekkel vágták ki az LMP politikusát a Momentum pár héttel ezelőtt megtartott Nyitás elnevezésű bodajki fesztiváljáról, erről maga az érintett Ungár Péter nyilatkozott.

A Momentum nagy durranásnak várt fesztiválján az LMP-s politikust azért kellett kivágni a fesztiválról, mert ott állítólag túl sok volt a cecó, (tehát sokat ivott) s ezért „vállalhatatlanul viselkedett”. Megesik na. Legjobbakkal is.

Úristen, ki látott már részeget egy fesztiválon!?

Az ifjú LMP-s azt mondta, „más bulikban, például az Azonnali-rapidpartiban volt már sokkal részegebb is, és abból se volt baj.”

„Az Azonnali több Momentum-közeli forrásból is úgy értesült, hogy a masszívan veszteséges bodajki Nyitás Fesztiválról távoznia kellett Ungár Péternek, az LMP elnökségi tagjának, miután részegen inzultusba keveredett egy biztonsági őrrel.” – írta a lap.

Hogy verekedés történt-e, nem derült ki, Ungár azt mondta, ha így volt reméli tudta viszonozni, „bár nem vagyok benne biztos, hogy fizikai képességeim alkalmassá tesznek erre. Megkértek, hogy távozzak.” – tette hozzá.

Az ügyről Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője annyit közölt, hogy Ungárnak valóban el kellett hagynia a fesztivál területét, miután „minősíthetetlenül viselkedett.”

Persze nem csak az LMP-s mulatozott, a töltögetésben a Momentum tagjai is aktívan részt vettek, de arról, hogy ki mennyit fogyasztott, és hogyan viselkedett, Ungár nem pakol ki, ahogy fogalmazott: „Úrifiú vagyok”.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!