Fellélegezhetünk! A Nemzeti Könyvtár kiadja Bayer Zsolt könyveit!

Kép forrása: Wikimedia

A Pesti Bulvár szerkesztőségében már nagyon aggódtunk szegény Bayer Zsoltért! Mit akarnak ezek a „Sorosisták”? Hogy mindig kussoljon ez a szegény Bayer?

Pánik helyzet alakult ki nálunk, mit és hogyan tudnánk segíteni azon, hogy szegény elnyomott emberen, aki politikai véleménye miatt került össztűz alá vajon hogyan tudnánk segíteni?

Hiába tüntette ki a kormány, hiába próbált valamilyen módon segíteni ennek a szegény, elnyomott, folyamatosan a megvetés központjában álló figurának… mind hiába…

Az értelmiségi elit mit tett? Hát nem visszaküldte állami kitüntetéseit, mert nem akart Bayer Zsolttal közös klubban jelen lenni? Hát ez már nemzetközi összeesküvés elmélet gyanús! Javasolni is akartuk hőn szeretett, drága miniszterelnök urunknak, népvezérünknek és örökös vezetőnknek, gyorsan állítson fel a Terror Elhárítási Központon belül egy olyan alosztályt, amelyik lehallgatja ezeket a liberális értelmiségieket, vajon találnak-e forródrót hívásokat Soros György amerikai milliomoshoz? Szerintünk innen fúj a szél!

Aztán jött a megmentő! Kerényi Imre a hős és daliás lovag személyében! Na nem az alvó Csipkerózsikához érkezett, egyenesen Bayer Zsolthoz!

Ajkára lehelte finom csókját és a Demokrata által vele készített interjúban azt mondta:

Nagy lesz a felháborodás, mert a Nemzeti Könyvtárban meg fogom jelentetni Bayer Zsoltot és Szabó Dezsőt is. Ami nem harci cselekmény, nem is rehabilitáció, inkább kiegyensúlyozás.

Hála istennek! Végre! Kiegyensúlyozásra van szükségünk! Annyira elhallgatják és elnyomják ezt a szegény kormánypártnak a szegény alapító tagját! Már pont Itt volt az idő arra, hogy valaki kiegyensúlyozza a magyar közéletet és lehetőséget adjon Bayer Zsoltnak!

Sőt! Annyiban nem értünk csak egyet Kerényi úrral, hogy azért ezek a liberálisok, (lehet még a buzik is) annyira elnyomták szegény Bayer Zsoltot, hogy már rehabilitációra lenne szükség!

Még több publikációs lehetőséget Bayer Zsoltnak!
Még több Televíziós megszólalási lehetőséget Bayer Zsoltnak!
És persze sok-sok-sok-sok könyvét nyomtatásban!

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!