Mindenki jegyezze meg ennek az embernek a nevét, ma ő a leghitványabb Magyarországon!

Zsidai Roy - az úgynevezet sikeres vállalkozó, maga a magyar elit a maga visszásságaival kép: Zsidai-facebook (Pest-Buda Hotel

A név, amit meg kell jegyezni, és nem elfelejteni, mit tett, nehogy a múlt homálya elfedhesse a visszaéléseit, akkor amikor azokról majd számot kell adnia: Zsidai Roy.

Alábbi cikkünkben megpróbálunk utánajárni annak, hogy Magyarországon, hogyan lehet sikeres vállalkozást létrehozni. Most nem Mészáros Lőrinccel példálózunk, hiszen nem lehet mindenki szerencsés, nem lehet mindenki a jó isten kegyeltje és Orbán Viktor miniszterelnök urat sem tarthatja mindenki nyilván a jó barátairól vezetett listáján. Rajta kívül is vannak még sokan, akik sikereket étek el Magyarországon vállalkozóként.

EXTRÉM Fideszes pofátlanság: 23 000 forintért bérli az ingatlant, amivel havonta 2 600 000 forintot kereshet. Íme a meggazdagodás legújabb TUTI receptje: „Egyetlen éjszaka 88 ezer forintba kerül a Pest-Buda Hotel legexkluzívabb lakosztályában, miközben az üzemeltető Zsidai Roy tulajdonában álló Zsidai-csoport összesen csak havi 126 ezer forintot fizet azokért az önkormányzati lakásokért, ahol a luxusapartmanokat kialakították.” – írja a hvg.hu publikációjában.

Ez az árkülönbség 114-szeres is lehet, egyetlen hétvége alatt megkereshetik, a közvagyonért fizetett havi díjat. „Zsidai-csoport által üzemeltetett hotel atelier lakosztályának teraszán kortyolgassa el azt a kávét. Ugyanis napi 290 euróba, aktuális árfolyamon mintegy 88 ezer forintba kerül, hogy saját leírásuk szerint az „eredeti barokk tetőszerkezet” alatt hajtsuk álomra a fejünket, lábaink előtt terüljön el a város a „padlótól a mennyezetig nyíló ablakon” át, és élvezzük a „padlótól a plafonig üvegfalas, hatalmas walk-in zuhanyos” lakosztály kényelmét.” – olvashatjuk a hvg.hu publikációjában.

 

A „boutique hotel” rendkívül olcsó áron megkapott önkormányzati bérlakásokban üzemel. Szó szerint a közvagyonban alakították ki!

Korábban a HVG.HU már írt cikksorozatot a Zsidai Zoltán Roy által várban üzemeltetett éttermeiről. Ezek szintén önkormányzati ingatlanokban üzemelnek. A városháza szomszédságában egy egész ingatlankomplexumot, öt lakás, irodát, üzletet vehetett bérbe az önkormányzattól 1670 forintos négyzetméteráron. A hvg munkatársai kikérték a kerületi polgármester által a Várba bekvártélyozott rokonok által bérelt ingatlanok listáját. Ekkor látott napvilágot, hogy a Pest-Buda szobái az önkormányzati nyilvántartásokban még mindig bérlakásokként szerepelnek. Több alkalommal megismételt kérésre kiadták azt az információt, hogy pontosan mennyit fizetnek a közvagyon részét képező ingatlanokért.

  • 42 m2-es lakásért 16 400 forintot,
  • 64 m2-es lakásért 24 991 forintot,
  • 99 m2-es lakásért 38 658 forintot,
  • a tetőszinti 118 m2-es lakásért pedig 46 077 forintot.

„Ha összevetjük az önkormányzattól kapott lakások paramétereit a Pest-Buda Hotel honlapján található ismertetőkkel, egyértelmű, hogy az önkormányzati bérleményeket osztották fel lakosztályokra és szobákra, és adják ki. Ezt követően érdeklődtünk a hotel illetékes munkatársánál, részletes tájékoztatást kérve az árakról.” – idéztük a hvg.hu publikációjából.

A felmerülő kérdésekre Zsiday Zoltán Roy marketinges kollégáján keresztül válaszolt…

…annyit, hogy a nyári szabadságok miatt egészen augusztus végéig nem tudnak a felmerült kérdésekkel érdemben foglalkozni…

Hát így…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!