Kulcsár Edina szerelmével való veszekedésükről is posztolt

Az egykori szépségkirálynő azt vallja, hogy nem csak a jót és a szépet kell megmutatni a közösségi oldalakon, hanem azt is, ha valami nincs rendben, ez érvényes a párkapcsolatokra is.

Kulcsár Edina és szerelme most már duplán megosztják a magánéletüket a rajongókkal, hiszen nemrég Csuti is létrehozott magának egy rajongói oldalt Facebookon, ahova rendszeresen posztol, nem kímélve a klaviatúrát.

Edina legutóbbi posztjában azt mesélte el, hogy összevesztek szerelmével, de a kommunikáció és a komprumisszum az egyik legfontosabb egy kapcsolatban, amit ők folyton gyakorolnak is.

,,Veszekedés után a legédesebb a másik iránt érzett szeretet. Nem részletezném, hogy min és hogyan veszekedtünk ma Csutival, de megosztom veletek, mert ez is az életünk része. Szerintem sok közösségi oldalt kezelő személy, hamis képet állít be másoknak magáról ( talán saját magával szemben is ) és csak arról tesz közzé bejegyzéseket, hogy mennyire boldog, vagy, hogy milyen könnyű az élet.
Mindenki tudja, hogy az életnek van nehéz oldala is és persze itt, nem csak a párkapcsolatokra gondolok…  Lényeg a lényeg, mi is emberek vagyunk így nem szeretnék hamis képet mutatni nektek! Mi is szoktunk veszekedni! Ettől függetlenül NAGYON szeretjük egymást! Ma azt a fontos és lényeges dolgot tanultuk a másiktól, hogy a kommunikáció és a komprumisszum az egyik legfontosabb egy kapcsolatban!

Pont a fent leírtak miatt eljöttünk kettesben, hogy a legszebb dolgot ünnepeljük az egyik kedvenc helyünkön! A SZERELMET!”

A vita végén elmentek egy jót enni!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!