Nem a sz*rszagtól bűzlik a Balatonpart – a fiatal szoci politikus megdöbbentő helyeken járt + VIDEÓ!

Képünk illusztráció MTI Fotó: Varga György

2017.08.07. 12:00

Még a szarnak sincs olyan szaga, mint amilyen büdösek a Mészáros Lőrinc érdekkörébe átjátszott balatoni ingatlanvagyon körüli ügyletek. A Balaton a Mészáros család beltengerévé vált. Rádióstul, üdülőstül, lángosostúl. Erre hívta fel a figyelmet a fiatal szoci politikus.

“Mészáros Lőrinc mostanában balatoni kempingekre és szállodákra tette rá a kezét.” Bárány Balázs az MSZP elnökségének tagja bejárta a hírekben szereplő helyeket, hogy megmutassa mindenkinek, mi minden került már biztosan az ország gázszerelőjének érdekeltségébe.

Semmi sem garantálja, hogy a frissen megkaparintott üdülők, szállodák, strandok, kempingek a jelenlegi formában és a jelenlegi közönség számára működnek majd tovább a jövőben, egyes vélemények szerint hamarosan lecsapnak a fejlesztők az egykori közvagyonra, s lesz majd csilivili szálloda, exkluzív beach, satöbbi, ahonnan a középosztály szépen lassan kiszorulhat.

Mészárosnak a Balaton a Riviéra!

Mészáros Lőrinc mostanában balatoni kempingekre és szállodákra tette rá a kezét. Oszd meg Bárány Balázs videóját, ha neked is eleged van abból, hogy lassan bárhová megyünk, Mészárosnak kell fizetnünk érte! http://bit.ly/2w8HTMC

Közzétette: MSZP – 2017. augusztus 5.


Ossza meg ezt a cikket és kövessen minket facebookon, nekünk ezzel segíthet.


Tisztelettel köszönjük!
A PestiBulvár csapata