5 tipp a nyár végi leárazásokhoz

Kevesebb, mint egy hónap és elérkezik az ősz, ilyenkor az új kollekció előtt minden üzlet kisöpri a szezonális darabokat, hogy helyet kaphassanak az újak!

  1. Sose vásárolj meg azért ruhadarabot, mert nagyon le van árazva. Mindenképp gondold át, hogy passzol-e a ruhatáradba, igazán tetszik? Ha mindezekre pozitív választ tudsz adni magadnak, akkor nyugodtan dobd be a kosaradba, így nem lesz feleslegesen kiszórt pénz érte.
  2. Érdemes lecsapni a télikabátokra, pulcsikra, sálakra, csizmákra. Persze nem könnyű 40 fokban, ilyen ruharabokért pénzt kiadni, de hidd el, később hálás leszel érte magadnak.
  3. Szerezz be alapdarabokat! Ilyenkor nagyon jó áron bővítheted a ruhatárad basic részét, amihez a különlegesebb kiegészítőket tudod hordani. Ezek a ruhák általában nem alkalmazkodnak egy adott divathoz, és mindenhez passzolnak, ha valakinek jó alapdarabjai vannak, akkor nem lehet baj a gardróbkínálatával.
  4. Készíts listát, hogy mire van szükséged! Ha kész tervekkel lépsz be a boltokba, sokkal könnyebben megtalálhatod őket, nem kell annyit bóklásznod, hiszen a fejedben már megvan, hogy mire is vágysz. Ez a trükk minden vásárolásra érvényes nem csak a leárazás idején érdemes így elindulni.
  5. Ajándékvásárlás! Lehet, hogy az elkövetkezendő hetekben még nincs egyik barátnődnek, családtagodnak se szülinapja névnapja, de ha találsz olyan dolgot a leárazott termékek között, ami nagyon passzol valakihez, akkor ne hagyd ott! Az ajándék eláll, és nagyon megfogod magadnak köszönni, hogy nem az utolsó pillanatra hagytad!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!