Hiába a kánikula: Országjárásra indult az MSZP miniszterelnök-jelöltje

Itt nincs szükség sámlira

Egyértelmű a tapasztalat: a többség új kormányt akar.

Újabb országjárásba kezdett Botka László szombaton, hogy a tavasszal meghirdetett, új, igazságosabb Magyarországot megcélzó baloldali politikájának részleteit ismertesse a választókkal. Erről a szocialista politikus számolt be, miután látogatást tett Tiszaújvárosban.

Szeged polgármestere elmondta: a szeptember közepéig tartó országjárásának az is célja, hogy a helyi baloldali képviselőkkel találkozzon, megbeszélje a helyi választási stratégiát, van, ahol be fogja mutatni a párt országgyűlési képviselőjelöltjét is.

Botka egyértelmű tapasztalatot szerzett Tiszaújvárosban Bráz György polgármester társaságában az emberekkel beszélgatve, hogy többségben vannak azok, akik elégedetlenek az Orbán-rendszerrel és kormányváltást akarnak.

Hozzátette: sokan panaszkodtak a szolgálati nyugdíj megszüntetésére, amelyet az MSZP kormányra kerülve ismét bevezet. Közölte, hogy devizahitel- és Quaestor-károsultakkal is találkozott.

Ezzel kapcsolatban a kormány és a Magyar Nemzeti Bank felelősségét hangsúlyozta. Botka László márciusban is tartott országjárást, akkor miniszterelnök-jelöltségéhez és politikájához kívánt támogatást gyűjteni.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!