„A liberális horda meg van őrülve a hatalomért,” Pataky Attila olyanokat mondott, hogy leteszed a hajad! A Magyar Idők kontrázott

Pataky Attiláról régóta tudni lehet, hogy valami nincs rendben nála. Amióta elvitték az Ufók, egyre másra jönnek ki belőle az értelmezhetetlen, bugyuta mondatok. Ha mindezt egy koncert végén teszi, méginkább megdöbbentő. Nem érdemes húzni az időt, íme:

és érzem, hogy jövő tavasz, a választások közel vannak és már nincs hova hátrálni, a liberális horda meg van őrülve a hatalomért, és azért bármit megtesz”; „utána majd elvesznek mindent tőlünk, nem baj az sem, csak a hatalom meglegyen, az országunkat, ezt a gyönyörű, csodálatos Magyarországot, hitünket, aztán majd a házainkat, asszonyainkat, mindent

„Ez a föld a miénk, a magyarok földje, az ég nekünk adta, most és mindörökre.”- tette hozzá az egykori énekes. Ma már azért nem érdemes énekesnek hívni, mert a tehetsége és tudása ugyan elvitathatatlan, mégsem ezzel hívja fel magára a figyelmet az utóbbi időben. Mostanában öngyógyít és ufókkal parolázik.

Ahhoz, hogy a dolog még keményebb legyen, jött a Magyar Idők nevű kormányzati szennylap és belevágta az arcunkba címlapon, hogy „Megrázó mondatok Pataky Attilától”.

Kétségtelenül megrázó. Nekem legalábbis az. Én ugyanis ennek az embernek a zenéjén nevelkedtem. Csodáltam és a zene egyik császáraként tekintettem rá. Nagyon kár érte….

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!