Elképesztő, hogy kiknek áll a szerencse – fideszes politikus barátja kaparta le a 300 milliós nyereményt!

Szijjártó barátja újabb százmilliós megbízást kapott. A Szerencsejáték Zrt. 300 000 000 forint értékben kötött szerződést Kuna Tibor cégével. Kuna Tibor a Fidesz volt kabinettitkára júniusban kötött több mint háromszázmillió forint értékben szerződést az állami lottótársasággal. A Magyar Nemzet információ szerint a vállalkozás fesztiválkitelepülések megszervezéséért több mint 280 milliót, sport- és kulturális rendezvényszervezésért pedig közel 50 milliót kaszált.

A FIDESZ KÖZELI VÁLLALKOZÓ a múlt évben is jó megbízásokhoz jutott. 2016-ban mintegy 10 000 000 000 forintot kapott a Szerencsejáték Zrt.-től reklám kampányokra, népszerűsítő kampányokra. Az állami közbeszerzéseken is hasított Kuna Tibor cége 2 000 000 000 forintot tehetett zsebre a vizes világbajnokság rendezvényeinek lebonyolításáért.

Kuna Tibor először 1999-ben az Ifjúsági és Sportminisztériumnál kapott állást. Deutsch Tamás akkori tárcájánál egészen 2003-ig dolgozott. Ez volt az az időszak amikor megismerkedett Szíjjártó Péterrel, aki akkor a Fidelitas vezetője volt. Szíjjártó Péter jelenlegi külgazdasági és külügy miniszterrel ma napig jó baráti viszonyt ápolnak. – írja a hirtv.hu. 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!