Pataky Attila olyan beszédet mondott amire még Németh szilárd is ujjongva tombolna + VIDEÓ!

2017.08.02. 11:50

Pataky Attila, telejósda, nonfigtetkó, szandálzokni, szotyi, zsírszag. Szavak, melyek egymás mellé állítva egyedi életérzést közvetítenek.

A 444 szúrta ki, hogy a földönkívüliekkel (is) rendszeresen kapcsolatba kerülő Pataky Attila kimaxolta azt, amit kábé csak észak-Koreában látni.

Egy zenei előadó ágáll a hatalomért a színpadon, a koncertjén, bónuszként pedig figyelmezteti közönségét a migránsveszélyre, liberálisveszélyre, a hatalomra törő idegenekre. Már most nem olyan idegenekre, hanem amolyanokra, na értik…

Szólásszabadság van, mindenki azt mond a színpadján, amit akar. Főleg, ha azt mondja amit szabad. Meg amit megtűr a közönsége. Na mindegy itt a videó!

Mindegy is, hogy igaza van-e vagy sem, (nincs) akkor is gáz. Itt tart a propaganda, hogy pár száz embert kell győzködni egy celeben keresztül egy bucsuban egy koncerten? Ez bejön amúgy?

Pataky úr beleállt, és fullba nyomta. Felvétel következik 2017-ből, a helyszín Magyarország, nem pedig Phenjan.

„Drága véreim, ennek a csodálatos estének, ennek az Isten áldotta estének egyetlenegy komor pillanata van most, csak néhány pillanat, tényleg, de el kell mondanom, hiszen én tudom és érzem, hogy jövő tavasz, a választások közel vannak és már nincs hova hátrálni. A liberális horda meg van őrülve a hatalomér, és azért bármit megtesz. Nem kell kerítés, semmi nem kell, hadd jöjjenek befelé, aztán utána majd elvesznek mindent tőlünk, nem baj az sem, csak a hatalom meglegyen, az országunkat, ezt a gyönyörű, csodálatos Magyarországot, hitünket, aztán majd a házainkat, asszonyainkat, mindent. Nem számít nekik csak a hatalom, valahogy, szóval…”

Mondókája végeztével aztán eltorzult fejjel kapcsolt át plébekkbe’: Nem ke’ féni!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!