Zseniszilárd szerint Soros hívatta össze a nemzetbiztonsági bizottság mai ülését

Gránitszilárd Sorossal álmodik

S ennek örömére nem mennek el.

Bojkottálják a nemzetbiztonsági bizottság hétfői ülését a testület kormánypárti tagjai – közölte a Fidesz alelnöke. Magyarul szemenköpik az általuk képviselt állampolgárokat s még a képünkbe is röhögnek.

Ugyanis Németh Szilárd napszúrása szerint a megjelölt témák alapján az ülést valójában Soros György hívatta össze, és a „napirendi rágalmak” a Soros-hálózat hazugságkampányán alapulnak.

A nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke, Molnár Zsolt korábban elmondta, a hétfőre összehívott ülésen többek között a vizes világbajnokság tapasztalatai, valamint az orosz, azeri wifi-ügy kerül napirendre.

Emellett tájékoztatást kérnének a Politico című lapban megjelent információkról, miszerint Magyarország és a NATO között minimálisra szűkült az információáramlás az utóbbi bizalomhiánya révén.

Molnár Zsolt felvilágosította Németh Szilárdot, hogy minden belső információjuk ellenér sem Soros György hívta össze a Magyarország biztonságát érintő ülést. Véleménye szerint a kormánypártok a 2018-as kampány megkezdésével próbálják elfedni az ülés jelentőségét.

A Fidesz-KDNP-s képviselők hiányában a mai ülés vélhetően határozatképtelen s érvénytelen lesz – ennyit arról, hogy mennyire veszik komolyan Magyarország és a polgáraik érdekeit a kormány részéről.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!