„Nem lesz nyugdíjas polgárháború Tisztelt Orbán Viktor” – keményen üzentek a nyugdíjasok

A kép illusztráció. Forrás: delhir.hu

A hazai jobboldalnak semmi sem drága ha szavazatokra van szüksége. Szerencsére sok idős ember nem dől be a kormány szélhámosságának, ezért váltotaztatás nélkül közlünk egy nekik szánt nyílt levelet.

Tisztelt Fidesz Vezetők!

Mi voltunk azok, akik a rendszerváltás hajnalán adtunk egy darabot a szívünkből nektek kedves egykori fiatal demokratáknak…

Mi voltunk azok, akik a második világháború után felépítettük ezt az országot, miközben nehéz dolgokat kellett átélnünk…

Maguk jobboldali vezetők ezért tanulhattak ingyen az egyetemen, de nem tanultak semmit abból, amit meg kellett volna tanulniuk. Mára a mi unokáinknak fizetniük kell azért, hogy tanulhassanak és unokáink nem kaland vágyból, hanem a jobboldali országrombolás (kormányzás) következtében menekülnek el, az országból, gazdasági menekültként. Mit képzelnek maguk?

Őszintén szégyellem, hogy a mi támogatásunkkal lettek az ország bárói.

Nem csináltak semmit! Loptak! Csaltak! Hazudtak! Vona Gábor beszél politikai manipulációról?

Elegünk lett ebből a jobboldali összeesküvésekből… a csalásokból… a hazugságokból… a korrupcióból… a kórházak tarthatatlan állapotából… a plakátokon közzétett ostobaságokból… az emberek lenézéséből… az országépítő szerepben tetszelgésről… a nemzeti érzelműség hangoztatásából… Abból, hogy nem csinálnak semmit, csak a saját és a haverok érdekeit nézik…

Nem lesz nyugdíjas polgárháború Tisztelt Orbán Viktor, mert békét akarunk és azt, hogy jövőre választások legyenek, amikor visszajelzést küldünk Önöknek a hazugságaikról, csalásaikról és elkergetjük Önöket a hatalom közeléből!

Soha többé jobboldal!

HÁROM A MAGYAR IGAZSÁG!

1. Ami igaz, az igaz: Vona Gábor, Orbán Viktor mellényzsebéből ugrott elő és lett országos hírű politikus.

2. Ami igaz, az igaz: Orbán Viktor azt mondta még 2010-ben, hogy senkit nem hagynak az útszélén, mára kiderült micsoda hazugság ez: csak a saját és a haverok zsebeit tömik:

A támogatások között megtaláljuk a a Szövetség a Nemzetért Alapítvány (SZNA) nevét, amely minden polgári körök ősanyjának, az Orbán Viktort is tagjai között tudó Szövetség a Nemzetért Polgári Körnek az alapítványa. A propagandaminisztériumnak 20 millió forintot ért meg, hogy 2017-ben is működni tudjanak.”

3. Ami igaz, az igaz: A Lendvai Ildikó is megírta, hogy a Fidesz és a Jobbik egykutya…

Lendvai Ildikó a Facebookon írta:

Én ugyan nem hiszek a Jobbik középre húzódásában, amíg azt Toroczkaival hitelesítik, de Orbán a jelek szerint komolyan aggódik miatta. Ma a Parlamentben közölte velük: “Ha jól látom, most éppen radikálisból mérsékeltbe fordulnak, és úgy döntöttek, hogy férfiakból inkább cuki zsúrpubik lesznek.” Vonának ezt tanácsolta: “Maradjon meg hazafinak, az jobban áll Önnek.” Figyeljünk a pozitív és negatív jelzőkre! Orbán nyelvhasználatában egy radikális szélsőjobboldali, rasszista párt “férfias” és “hazafi”, míg ha tényleg “mérsékelt” volna, akkor politikusai többé nem férfiak, hanem nyámnyila “zsúrpubik”.

Soha többé jobboldal!

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!