„Te akarsz lenni az új Schmitt Pali, vívók gyöngye? Jólesett belehazudni a magyarok képébe?” – Nyílt levél Boczkó Gábornak

Boczkó úr!

Sokáig gondolkoztam azon, hogy vajon jólesne-e, ha mondjuk elutaznék Németországba, és a köztévének mindenféle általam kreált történetet adnék le arról, hogy mindenki SS-egyenruhában jár, és Joseph Goebbelsről neveznek el tereket, ráadásul amikor az egyik Gestapónak dolgozó rendőr eltörte a karomat, maga Dr. Mengele látott el, holott azt hittük, hogy már rég meghalt. Arra jutottam, hogy nem esne jól.

A másik gondolatom, hogy ha egy, a fentiekhez hasonló képtelen történetet kitalált, majd tolmácsolt a köztelevíziónak Boczkó úr, akkor Önnek biztosan jólesett ezt tennie, viszont nem értem, hogy miért. Beteges, perverz vágyak fűtik, amikor azt hazudja, hogy Lipcsében a vívók csoportosan járnak, védekezve a bozótvágóval hadonászó migránsoktól és a csecsemőrabló színes bőrűektől? Ez is egy lehetőség, de én másra tippelek.

Azt gondolom, hogy Ön túlnyalta magát. Ez egy nem is biztos, hogy létező kifejezés, de azt jelenti, hogy hosszú, ragacsos nyelvét beirányozta Orbán Viktor hátsó fertályába, hogy ezekkel a sztorikkal előbbre jusson a ranglétrán, netalántán a Vívószövetség élén maradhasson, vagy egyenesen egy másik vívót, a Nemdoktor Schmitt Pált követve a Sándor-palotába igyekezett hazugságaival. Kicsit azonban túltolta, túlnyalta, hiszen a lepel lehullására nem is kellett sokat várni.

Nem irigylem most Önt… nagyon nem. Innentől sem megbecsültsége, sem tisztességes jövőképe nem marad. Már ha volt ilyen egyáltalán. A nyelvével azonban még idős korában is tud majd ficánkolni. Ha más már nem működik…

Üdvözlettel,
Jabronka Richárd

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!