Soros György a putriból vakarta ki a fideszeseket, és adott nekik hatalmat

Orbán Viktor fogadja a Parlamentben Soros Györgyöt 2010 októberében Fotó: Pelsőczy Csaba / Miniszterelnökség

Nyílt levél Orbán Viktornak!

Azok a régi kilencvenes évek!

Ha jól átgondoljuk, hogy mi kell ahhoz, hogy ma 37 fiatal összeálljon és egy új politikai pártot hozzon létre, majd sikereket érjen el, hamar, az első két pont megvan, ami az életben maradásukhoz szükséges:

1. Szükséges lesz, hogy érdemben időt, munkát tudjanak fordítani az új párt építésére, ezért valamilyen módon meg kell oldani, hogy a nap nagy részét, ne a megélhetéshez szükséges pénzkeresetre kelljen fordítani. (Talán valamiféle ösztöndíjjal?)

2. Meg kell oldani, hogy valamilyen módon lehetőség legyen kommunikációs csatornákat építeni a lakossághoz, az egész országban….

…természetesen ezen túlmenően, még rengeteg pont, munka, ötlet, kreatív gondolat, szerencse szükséges, azonban a fenti kettő mindenképpen, ahhoz, hogy egyáltalán beszélni lehessen egy új politikai párt gondolatáról…

Mit látunk a régi hírekben Miniszterelnök úr?

Csak nem azt, hogy ez régen sem volt másképpen és mindezt Soros György biztosította Önöknek?

„A Fiatal Demokraták Szövetsége annyi Soros-pénzt kapott, mint egyetlen másik akkori „alternatív” szervezet (pártkezdemény) sem: közel négymillió forint értékű eszközadományt, és 4,2 millió forint készpénzt, ez mai értéken számolva majdnem 125 millió forintot jelent. Ekkora forrást sehonnan máshonnan nem tudott volna szerezni a Fidesz a rendszerváltás előtt; ebből futotta az alapvető infrastruktúra megteremtésére. Az akkor nehezen beszerezhető és drága számítógépeknek, nyomtatóknak, telefonoknak, faxoknak és fénymásolóknak is hála lendületet kapott az országos hálózat kiépítése is.” – idézet a magyarnarancs.hu cikkéből. 

Korábban már megírtuk: „Akkor még nem volt para, ha valaki Soros-ügynök és nyugati iskolákban relevánst tudást szerezhetett, kutathatott, satöbbi.

Külföldi pénzen kinevelt ügynökök – Soros Györgytől kapott pénzt a Rajk- és Bibó-szakkollégium is, (innen csírázott ki a Fidesz) 11,8 millió forint vissza nem térítendő támogatást (mai értéken számolva 230 millió forint)

Soros katonái – A Fidesz (még nem pártként) fénymásolóra, irodai székre, kis itókára, meg egy kis parizeres szendvicsre 4 milliót kapott Soros Alapítványától, ez ma 125 millió forintot érne.

Aljas Soros-bosszú – Orbán Viktor a Soros György által támogatott Közép-Európa Kutatócsoport és a szintén Soros-pénzből alapított Századvég c. folyóirat szerkesztésében vállalt munkái után 1988-tól havi 5-10 ezer forintot tett zsebre, emellett havi 5-10 ezerrel még kitömte az öreg liberó bankár, így miniszterelnök úr mai árfolyamon számítva kb. 300 ezer forinttal volt beljebb.

Soros mindent elintézett – 1989-ben Orbán – Soros pénzén – ösztöndíjasként Oxfordban tanult.

Soros nyugatra csábítja a migránsokat – Deutsch Tamás, Kövér László, Németh Zsolt, és Szájer József szintén Soros-pénzeken tanulhatott nyugati iskolákban.

A letagadott Soros-hálózat – Schmidt Mária, a Terrorpláza igazgató asszonya, milliárdos médiamágnás, mai értéken 30 millió forintot vághatott zsebre két társával együtt egy úgynevezett “kutatásra”. Egy jeruzsálemi konferenciára is elutazhattak, ingyen, de Soros György annyira kibabrált vele, hogy Schmidt még az amerikai Indiana University-n is tanulhatott.

Soros torz világképe – Kósa Lajos valamiért kapott pénzt arra Soros alapítványától, hogy részt vehessen a CEU elődjének tartott 1988-as dubrovniki nyári egyetemen.

Soros bérencei – A bajszos Áder János szintén Soros-ösztöndíjas volt, így ő is kénytelen volt ingyen az egyetemen tanulni, Habony Árpád a magyar média alfája és ómegája pedig 7 milliót kapott arra, hogy könyv és papírrestaurátor lehessen, ha egyszer nagy lesz.

Soros György “civil” csápjai – Fellegi Tamás mai értéken 2,5 milliót kapott Phd diplomájára, amit a Connecticut University-n szerzett meg.

Arról, hogy ki kapott még némi ingyen pénzt a gonosz Soros Györgytől itt olvashat.

A fenti listában vastagon kiemelve a Fidesz-közeli médiában Soros Györgyről született írások címei, kiemelt mondatai, vagy a véleményvezéreik itt-ott megjelent gondolatai.”

Korábban megjelent cikkünkből idézve: Orbán Viktor 1988 áprilisától a Soros Alapítvány pénzéből gründolt Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, 1989 szeptemberétől pedig az alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ben az angol liberális filozófia történetét tanulmányozta.

Soros-ösztöndíjjal tanult az Oxfordi Egyetemen 1986–87-ben Szájer József, a Fidesz EP-képviselője. Németh Zsolt volt külügyi államtitkár 1988–89-ben ugyancsak ösztöndíjasként politikaelméletet hallgatott az oxfordi St. Antony’s College-ban.

Schmidt Mária, Orbán korábbi főtanácsadója, a Terror Háza igazgatója hároméves kutatási ösztöndíjat nyert a Soros Alapítványtól a magyar zsidóság XX. századi történelmének tanulmányozására ­1985-ben. Kövér László mostani parlamenti házelnök 1987–1988 között kutathatta Soros-ösztöndíjjal a közép-európai társadalmi mozgalmakat.

­Deutsch Tamás a részben Magyarországon, részben Angliában működő, kifejezetten a Fidesz és az SZDSZ ifjú reménységei számára szervezett hat hónapos „menedzseriskola” hallgatója volt 1989-ben. Kovács Zoltán kormányszóvivő 1994 és 1995 között Soros-ösztöndíjjal Oxfordban a The Queen’s College-ban tanult.”

Manipulátor, mese-móka-mester!

Miniszterelnök úr mint mese-móka-mester azt a mesét adja be az embereknek, hogy a régi támogatójuk, viszonzást vár, amit miniszterelnök úrnak az ország érdekében el kell hárítania?

Nyilvánvalóan a Fideszben mindenki nagyon jól tudja, hogy ha olyan dolgok megtörténnének, amikkel a közpénzek milliárdjaiból megvalósított propaganda hadjárataikban rémisztgetik az embereket, akkor az Alkotmányvédelmi Hivatal vagy a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat feladatkörében elhárítaná.

Az elmondottakkal csak manipulálni szeretnék a lakosságot, hogy akkor is önökre szavazzanak, ha egyébként a szavazóikat ugyanúgy mint a régi támogatójukat egyébként semmibe veszik, kinevetik, elzavarják.

Nem csak valami érdekes bulvárhír, véletlen egybeesés:

OrbánÉK azt az embert támadják, akinek köszönhetik, hogy ott lehetnek, ahol vannak! Soros György volt a szerencséjük! A szavazóikat is ugyanúgy semmibe veszik, mint azt az embert, aki kivakarta őket a putriból…

Nagyszerű példa erre, a hajánál fogva földre rángatott Andrea, aki ellentétben, mint ahogy a Narancsos-Média-Oligarcha propaganda anyagaiban megjelent, nem baloldali provokátor, nem Soros által pénzelt nemzetközi ügynök, nem a brüsszeli bürokrácia feltétlen híve:

az ön egyik csalódott rajongója.

Tisztelettel!

A totális sztálini diktatúrára volt jellemző, a terror amelynek során állandóan új ellenségképeket teremtettek, így tartották fent a félelmet, így tartották fent a rendszert.

Úgy tűnik a 29 év amelyet miniszterelnök úr a hatalomban töltött, valamikor miniszterelnökként, valamikor az országgyűlés ellenzéki pártjának vezetőjeként már sok volt Önnek, a csatár már szeretne kispadra ülni…

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!