Az ifjú fideszesek nagyobbat hibáztak, mint az emlékezetes videójukon – besírsz, ha meglátod ezt a képet

A Fidesz-Kdnp politikai elit elkövetkező generációja Facebook-oldalán nem kell sokat keresgélni, hogy az ember olyan tartalmat találjon, amelyek hagynak maguk után némi kívánni valót. Úgy látszik, hogy a Fidelitasba történő belépéskor az idiotizmus elvárt vagy a szervezetben veszik fel ezt a tulajdonságot, ezt nem tudni, de az ifjúsági szervezet életében jelen van.

GG

Tény, hogy Gulyás Gergelynek is hasonlóan jellegzetes arcszerkezete van, mint a fidelitasos pörgőnyelvű extrém rétornak, de ha egy elnököt a saját ifjúsági szervezete sem ismer fel, az azért elég cink. De nevezhetnénk szekunder szégyennek is. Már nekünk kellemetlen. Az pedig pusztán egy bagatell részlet, hogy Gulyás Gergely nem az Országgyűlés alelnöke, hanem az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke.

Bármennyire is összeegyeztethetetlen a tény minden hagyományos értelemben vett normalitással, ezek a „tettrekész” ifjak politikusnak készülnek. Böröcz Laci is valószínűleg ezért haknizik annyit a kormánypárti zs-kategóriás fluffermédiákban. Az Echo TV-ben rendszeresen, papíralapon legutóbb a Magyar Hírlapban alkotott maradandót.

Lala minden szava olyan, mások számára ismeretlen G-pontra tapint a fiatalok lelkében, hogy neki köszönhetően a harminc alattiak körében még mindig a Fidesz a legnépszerűbb párt. Ja, nem.” – idéztük a zsurpubit. 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!