Olyan levelet írtak Polt Péternek, amitől azt is megbánja, hogy jogásznak állt

forrás: nol.hu

Preambulum!

Tisztelt leg-leg-legfőbbbb úr! Az alábbi az interneten nyilvánosan megtalálható hírekről szeretném tájékoztatni, mintegy bevezetésként, hírek a nagyvilágból:

Komolyan mondjuk: egy ötéves kisfiú kritikus biztonsági hibát talált a Microsoft új konzolján, a méregdrága Xbox One-on!

Kristoffer Von Hassel imádja az Xbox One-t, de főleg azok a játékok érdeklik, amiket édesapja játszik a lezárt Xbox Live fiókján. Mivel Kristoffer csak ötéves, lövöldöznie még nem szabad, szülei tudta nélkül viszont jó ideje hozzáfért a konzol előle elrejtett tartalmához. Állítása szerint eleinte félt, hogy mi lesz, ha kiderül a csíny, édesapja viszont, aki maga is az IT-szférában dolgozik, és történetesen pont biztonságtechnikával foglalkozik, nagyon büszke volt fiára, amikor megtudta: Kristoffer egy nagyon durva exploitot kihasználva oldotta fel a jelszót.

Kíváncsiak vagytok a titokra? Nos, Kristoffer egyszerűen rossz jelszót gépelt be, majd mikor a gép átdobta egy megerősítő ablakra, az újabb űrlapot nem karakterekkel, hanem szóközökkel töltötte ki, és lám, bejutott! A Microsoft felé jelentett hibát természetesen azonnal kijavították a programozók, hálából pedig Security Researcher, azaz hibakereső rangot adományoztak a kisfiúnak. A ranggal 50 dollár, négy játék, és egyéves Xbox Live Arany tagság járt. A hibát elkövető technikusokról nincs hír, valószínűleg olyan mélyre ásta őket az MS, hogy sosem találnak rájuk a keresőkutyák.”

A 10-year-old hacked Instagram so Facebook gave him $10,000
„Before he even reached the age requirement to make a Facebook account, a 10-year-old found a major flaw in Instagram, earning him a cool $10,000 from Facebook.”

(10 000 dollárt kapott egy 10 éves kisgyerek, a Facebooktól, amiért biztonsági hibát fedezett fel az Instagram-ban)

A 19 éves Luca Todesco állítása szerint alig egy nap alatt feltörte (jailbreak) az Apple legújabb okostelefonját. A hacker körökben qwertyoruiopz néven ismert tinédzser beszámolója szerint több hibát is talált az okostelefon operációs rendszerében, melyek kihasználásával tudta felszabadítani a kommunikácós eszközt. …

Akár 200 ezer dollárt is lehet keresni azzal, ha valaki egy Apple termékben talál biztonsági hibát. A többi techcéget követve ugyanis végre az Apple is elindította augusztusban ún. bug bounty programját.”

Tárgy!

Kérem a legfőbb ügyész urat, gyorsan jelezze a Magyarország miniszterelnökének, hogy szabadságharcot kell indítani a romlott és fejletlen nyugati imperialisták ellen, akik pénz-jutalommal károsítják a fiatalokat és a hazaszeretet, a bátorság és az erkölcs megtanítása helyett, kibernetikus terror cselekményekre biztatják őket.

Szerintem bátran felveheti a kapcsolatot a nyugati kollégáival és tájékoztathatja őket, az ilyenkor helyes eljárásról. Mentse meg a romlott és liberális nyugatot, hogy az ottani fiatalok is részesülhessenek hazánk fejlett illiberális módszereiből.

 

Plakátkampányt követelem

Követelem a leg-leg-leg-főbb ügyész útról, hogy kezdeményezze, akár baráti beszélgetései során, akár nyilvánosan, de mindenképpen érje el, hogy plakátkampányokon keresztül adják tudtukra a lakosságnak, hogy nincsen szükség arra, hogy a gyerekek gondolkozzanak, rendszerekben hibákat keressenek.

Majd az Orbán-kormány által kijelölt úton, egyházi iskolákban megtanítják nekik, amit tudniuk kell.

Az önálló gondolkodás veszélyes! Ez a romlott nyugati erkölcs beszivárgása hazánk területére, nyilvánvalóan külföldi ügynökök és Soros György által pénzelt civil szervezetek segítségével történik meg.

Fel kell őket számolni!

Tudatosícsák a fiatalokban, hogy majd a kormány EZT elintézi, nekik nem kell hibát keresniük informatikai rendszerekben!

 

Amire különösen büszkék vagyunk

Tisztelt leg-leg-leg-főőőbbb ügyész úr!

Mint ahogyan a 2016 januárjában nyilvánosságra hozott hangfelvétellel kapcsolatban, amin Szekszárd fideszes polgármestere, Ács Rezső ismerteti, hogy hogyan működik ma Magyarországon a közbeszerzések rendszere, leg-leg-leg-főbb ügyész úr szerint „a nyomozás időszerű befejezésének akadályát az igazságügyi építész szakértő késedelme okozza.” büszkék voltunk Önre, remélem illiberalista hazánk hű fiai jelen esetben is számíthatnak önre. Példát kell statuálni! Meg kell mutatni a liberális ifjúságnak, hogy mindent nem szabad nekik!

Zárszó

Levelemet azon állampolgárok nevében fogalmaztam, akik hazájukhoz, annak felszabadításához, Orbán Viktor miniszterelnök úr elképzeléseihez és az illiberalizmus megvalósításához mindhalálig hűek lesznek.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!