Tarlós mostani kijelentésével tízezreket alázott meg – Taigetosszá változtatná a hármas metrót

2017.07.27. 15:59

Tarlós István megmagyarázta, hogy miért nem akadálymentesítik a hármas metrót – a valamikor a távoli jövőben tervezett felújításokkor.

Az M3 metró utasainak alig egy ezreléke mozgássérült – mondta Tarlós István főpolgármester csütörtöki sajtótájékoztatóján azzal kapcsolatban, hogy korábbi elképzeléshez képest kevesebbet, kilenc állomást tervez akadálymentesíteni a Budapesti Közlekedési Központ a 3-as metró felújítása során – Számolt be róla a napi.hu.

Az alig egy ezrelék pedig nem számít. Toljuk meg azokat a kerekesszékeket, hadd guruljanak le a peronra, ugye, Tarlós úr? Bár talán jobban járnak, hogy nem tudnak közlekedni a metróval, így elkerülhetik a füstmérgezést vagy az eleven tűzhalált.

Vonjuk le a logikus következtetést!

Ezzel lényegében annyit mondott, hogy mivel kevés a mozgássérült utas a hármason, ezért nincs igény az akadálymentesítésre. Mégis hogy a búbánatba lenne mozgássérült utas egy olyan közlekedési eszközön, ami nem elérhető, nem hozzáférhető számára?!

Gyorsan hozzátette, hogy ha rajta múlna, akkor minden állomás akadálymentesítve lenne, de sajnos erre már nem jutott pénz. Saaaaaaaaajnoooos.

 

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!