Elfogott levél: A kormány sikeresen visszaszorította a felsőoktatásba jelentkezőket

képünk illusztráció

2017.07.27. Fikció 12:45

Levél a minisztériumnak – Belső használatra!!

                   elvtárs Németh Szilárd Oktatási munkacsoport – Budapest 2017.07.27.

 

Tisztelt                  elvtárs!

Örömmel jelentjük, hogy sikerült visszaszorítani a felsőoktatásba jelentkező fiatalokat, így végre rekord alacsony lett a felvett hallgatók száma.

Hála pártunknak és kormányunknak tavaly, 2016-ban már csak 70 ezer hallgató kezdhette meg jogviszonyát egyetemeken, főiskolákon. Emlékezzünk azokra a sötét időkre, amikor 100 ezer diák került be a felsőoktatásba, emlékezzünk azokra a baloldali időkre, amikor akárki tanulhatott, akármit, ráadásul ennél sokkal többen ingyen is.

A felsőoktatás ugyanis magában rejti annak veszélyét, hogy az oda járó, úgynevezett „diákok” elsajátítanak olyan úgynevezett tapasztalatokat, és tudásanyagot, mellyel sikeres, önálló felnőttek lehetnek. Ezt mindenáron meg kell akadályozni, ugyanis a sikeresség, és a tudás kéz a kézben jár a kritikus gondolkodással, a bővített mondatokkal, melyek használata nálunk köztudottan tiltott.

Ennél van ám nagyobb kockázat is, mégpedig a humán és bölcsészettudományokra jelentkező diákok ezrei – de ezt szerencsére kitartó felvilágosító kampányaink során már helyretettük a fejekben, hogy azokra nincs szükség, és ezek csak ilyen sárban fetrengő hókuszpókusz csiribiri bálnaológusokkal együtt csak Soros csecsére tapadó aljadék brösszelita nyugatos férgek, akik egy szóban nem tudják elmagyarázni sem azt, hogy mivel foglalkoznak, és mint tudjuk,

egy szó jó több szó rossz.

A főiskolák és egyetemek nagy területeket foglalnak el, úgymond „hasítanak ki” nemzetünk testéből. 4-5 stadionnyit is akár. Ezzel kapcsolatban már átküldtem Orbán főmérnök elvtársnak a meglátásaimat.

Szeretném méltatni továbbá a Balog elvtárs minisztériumának törekvéseit és eredményeit is, hogy a kollégiumi férőhelyek számát sikeresen alacsonyan tudta tartani, sőt a hallgatói ösztöndíjakat is tartósan – immár 7 éve – 0, azaz nulla forinttal emelte.

Sikerként kell elkönyvelnie nemzeti kormányunknak azt tehát, hogy 30 ezerrel kevesebb fiatal kerülhet be a magyar felsőoktatásba, így újabb garanciák nyílnak a futbalista-utánpótlásaink magasabb létszámára, az összeszerelő üzemeink újabb emberanyagára és a szavazóink növekedésére.

A Societas nevű ifjúsági szervezet utcai rendbontásával kapcsolatban további lépésekre irányuló parancsát alázatosan várom a Miniszterelnök Főmérnök elvtárstól.

Éljen és virágozzék a megbonthatatlan Németh Szilárd!

Éljen Orbán elvtárs.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!