Normális..?; – Orbán Líbiában védetné magyar katonákkal a migránsoktól a magyar határt

Miközben dúl a BKK-cirkusz s még forrnak a tusnádfürdői gyűlöletkampány utóhullámai, a vizes vb-ért (miért is..?!) kitüntetett Orbán szépen csendben odanyilatkozott a V4-ek nevében, hogy kifejezte csatlakozási szándékát a német és olasz néppárti belügyminiszterek javaslatához, amely szerint Líbiában kell megállítani a bevándorlást.

Arra a felvetésre, hogy a szétszabdalt észak-afrikai ország egyik kormánya sem kér az EU segítségéből, azt felelte: ott katonai akciókat kell végrehajtani.

S nem mellékesen Tusnádfürdőn is elejtett egy kevéssé felkapott mondatot, ami dermesztő jelzés a miniszterelnök eljövendő szándékairól. Arra a kérdésre, hogy miért nem keményebbek a “Soros-birodalom magyarországi képviselőivel”, úgy reagált: MÉG LEHETNEK.

Hozzátette ugyanakkor: az európai politikai kultúrában vannak határai a politikai csatákban bevethető eszközöknek, és ők nem lépik át ezt a határt, szemben az ellenfeleikkel. Magyarán igényük viszont volna rá s ha rákényszerülnek, élni is fognak durvább eszközökkel is – de minél is durvább eszközökkel vajon..?

Mindez első nekifutásra két dolgot jelent, ami a következő három.

1.Nincs semmi gond, a miniszterelnök átlépte azt a mentális küszöböt, amikor egyszerűen orvosi konzíliumot kell összehívni, megállapítani a diagnózist, a gyógyszerezési szintet beállítani s egy kényelmes derékaljú, de zárható szobában vendégül látva hosszan bítni a felépülésében.

2.Nagy baj van, mert olyan hatalmi téveszméktől szenved Magyarország vezetője, amire még nincs kellő gyógyír sem orvos, aki ezt közölni merné vele s a tavaszi választásokig olyan ámokfutással keseríti az életünket, aminek a következményei beláthatatlanok és Lázár sem meri lefogni, mert még megharapná, bár alkatilag még alkalmas is lenne minderre.

A harmadik lehetőség, hogy mindezt Orbán komolyan gondolja és egy olyan sikátorba fogja terelni Magyarországot, ahol egyenként kívánja kirugdostatni a fogdmegjeivel mindenkinek a fogát, aki ellenvéleménnyel viseltetik a tevékenységével szemben.

Ne felejtsük 2006 őszét s a máig tisztázatlan kapcsolatot a Fidesz némely kápói és a Kubatov-ultrák között, mely gyümölcsöző és máig szégyenteljesen hatékony együttműködésnek köszönhetően sikerült felforgatni Budapest utcáit.

Kövér már elejtett egy mondatot egy szép nyáresti kárpátaljai fórumon arról, hogy forró ősz várható. Hihetünk neki. Hihetünk neki..?

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!