Nem kérnek a Nemzeti Elhülyítés Rendszeréből: Csakazértis tüntetés a BKK-hacker tinédzser ügyében

A jegyrendszert nem mellesleg összességében több mint 40 milliárd forintból valósítják meg. S ennyiért egy végzős gimnazista is feltöri. Akiért kora reggel azonnal érkezik is a NER fekete autója. Orbánisztán működik.

A T-Systems és a BKK vezetőinek magyarázkodó-bocsánatkérő reakciói után is megtartja ma esti tüntetését az Occupy Oktogon Bázis. Mint közleményükben írják, csak megerősítették az elhatározásukban, hogy megmutassák: nem kérnek a jogi intézkedésnek álcázott megtorló akciókból.

A demonstráció este hétkor a BKK Rumbach Sebestény utcai székházánál lesz.

Mint írják: „Elutasítjuk a NER-t, a nemzeti elrettentés és elhülyítés rendszerét. Nem kérünk egy olyan pártállamból, amelyben a rendőrség újra asszisztál a lakosság megfélemlítéséhez. Most kell nemet mondani!” – írták.

„Ne kapjon zöld jelzést az ártatlanokat furikázó rabszállító! Nem kicsi a tét: a demokratikus légkör elutasításától, a szabadságjogok megvonásán át a büntetés és a rettegés társadalmáig egy lélegzetvételnyi az út, és lassan elfogy a jó közérzet levegője” – olvasható a közleményben.

Az indulatokat az robbantotta ki, hogy az idén érettségizett fiút pénteken kora reggel elhurcolták a rendőrök, mert feltörte a BKK online jegyrendszerét és annak hibáit – jószándéka bizonyítékaként – nyilvánosan el is ismerte.

Kövessen minket a Facebookon, hogy azokat a híreket is megkapja, amiket az MTI elhallgat!